Arteel en Get Driven baten een branded café uit op de Bloovi Entrepreneurs Summit

dinsdag 5 juli 2022

De Bloovi Entrepreneurs Summit is dé plaats waar je vrienden, gelijkgezinde collega-ondernemers, klanten en partners ontmoet. Dé ideale omgeving om de relaties verder uit te bouwen en dit onvergetelijke event samen te beleven.

Voor alle deelnemers zijn food en drinks inbegrepen in hun ticket. Die branded cafés bieden de mogelijkheid om met andere ondernemers te praten tijdens een drankje of de lunch. Om het networking mee te helpen faciliteren zullen Arteel en Get Driven elk respectievelijk hun eigen branded lounge en branded café uitbaten tijdens de Bloovi Entrepreneurs Summit.

Wie is Arteel?


Arteel helpt bedrijven om een positieve cultuur op te bouwen waarin werknemers-waardering en klantenloyaliteit centraal staan. 82% van de belangrijkste werkgevers in België kiest voor Arteel.

Nathalie Arteel is overigens één van de sprekers op het podium. Nathalie zal spreken over hoe je een positieve bedrijfscultuur uitbouwt in minder dan 6 maanden.

Wie is Get Driven?


Get Driven is pionier in het drivers-on-demand segment. Een platform dat je toelaat een driver in jouw eigen wagen te boeken waar en wanneer je wil. Get Driven staat voor innovatie met een constante focus op service en gebruiksgemak.

Founder Gunther Ghysels staat ook mee op het podium.

>> Bekijk hier alle eventpartners
>> Bekijk hier alle sprekers
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Waarom naar dit ondernemersevent komen?

Doe inspiratie op, ontmoet bijzondere ondernemers face-to-face en neem waardevolle ideeën en zakelijke kansen mee naar huis.

Op de hoogte blijven?

1x per maand ontvang je updates over dit event

Bloovi Entrepreneurs Summit