De 5 redenen waarom je de Bloovi Entrepreneurs Summit niet mag missen

donderdag 12 mei 2022

Vraag je unieke kortingscode aan

Reden 1: 50+ (inter)nationale topsprekers

Ontmoet de méér dan 50 topsprekers op het podium. Ervaren ondernemers en vakexperts die een talk geven, geïnterviewd worden in één van onze salons of how-to sessies geven. Allemaal delen ze hun visie, kennis, ervaringen, verhelderende inzichten en de nieuwste trends.

Reden 2: Ontmoet meer dan 1000 ondernemers

De Bloovi Entrepreneurs Summit is dé plaats waar je vrienden, gelijkgezinde collega-ondernemers, klanten en partners ontmoet. Dé ideale omgeving om de relaties verder uit te bouwen en dit onvergetelijke event samen te beleven.

Dit event heeft als doel om ondernemers met elkaar te verbinden. Tussen de verschillende talks door wordt daarvoor voldoende tijd voorzien. Ontdek tal van innovatieve bedrijven, en ontmoet collega-ondernemers, partners en klanten in de verschillende networking area’s en -café’s. Zo maken we netwerken efficiënt, aangenaam en ontdek je de serendipiteit van dit event (*).

(*) Serendipiteit is het vinden van iets onverwachts en bruikbaars, terwijl je eigenlijk op zoek was naar iets totaal anders.

Reden 3: De ervaring. De experience. De vibe.

De Bloovi Entrepreneurs Summit is een verderzetting van ons vorig event, WebTommorow, wat voor velen een onvergetelijke experience was! Omdat we bij Bloovi de dingen net iets anders zien. Zo slagen we er telkens in om een unieke vibe te creëren en onze belofte waar te maken.

Reden 4: Voer je eigen marktonderzoek

Op dit event krijg je een mooi overzicht wat er zoal in de markt reilt en zeilt. Je ontmoet er tech start-ups, groeibedrijven met vernieuwende businessmodellen en ontdekt er innovatieve producten en diensten die jouw business een extra boost kunnen geven. Ontdek zelf wat deze game changers en disruptors voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Reden 5: Genereer nieuwe business

Het ontmoeten van gelijkgezinde ondernemers en ontdekken van innovatieve bedrijven, is van onschatbare waarde. Ga de dialoog aan en maak nieuwe connecties die kunnen leiden tot nieuwe parnterships en -wie weet- nieuwe business.

Kan je niet wachten? 

Reserveer dan je ticket of schrijf je in op de nieuwsbrief.
 

 

 

Op de hoogte blijven?

1x per maand ontvang je updates over dit event

Bloovi Entrepreneurs Summit