Eventpartner worden van de Bloovi Entrepreneurs Summit

vrijdag 13 mei 2022

Deel net als 120 andere event partners het unieke verhaal van jouw merk en/of bedrijf met meer dan 1.000 ondernemers en beslissingsnemers. De Bloovi Entrepreneurs Summit is hét event om nieuwe partnerships en business te genereren.

Waarom eventpartner worden?

1. Positioneer je merk

Deel het verhaal van je merk. Eventpartner zijn reikt verder dan het evenement zelf. Het is een geïntegreerde campagne met media en meerdere contactmomenten die uw merk effectief positioneert naar het Bloovi publiek.

2. Thought leadership

Laat zien dat je bedrijf een stap voor is. We bieden je de kans om je visie en oplossingen te delen met het publiek van deze summit. Zo positioneer je je bedrijf als thought leader naar de ondernemers en beslissingsnemers.

3. Netwerken

De Bloovi Entrepreneurs Summit is erop ontwikkeld om optimale netwerk- mogelijkheden te creëren. Betrek je team in dit event om het meeste uit je aanwezigheid te halen, en nieuwe kansen en business te identificeren.

4. Leads en nieuwe business genereren

Met je eigen company stand ben je duidelijk aanwezig en zichtbaar. De ideale aanpak om relaties met de andere event partners uit te bouwen en de dialoog te starten met de ondernemers en beslissingsnemers die het event bezoeken. De ideale basis om nieuwe business te genereren.

5. Incentive

Breng de mensen uit je team mee of nodig klanten en partners uit en geef hen deze exclusieve beleving als incentive. Beleef samen met hen dit exclusieve ondernemers event.

6. Ervaring

Bloovi heeft 10 jaar ervaring in het organiseren van professionele events op hoog niveau. Je kan ten alle tijde het Bloovi event team contacteren voor support

7. Exclusiviteit

We gaan voor variatie en exclusiviteit. Per branche of niche laten we slechts een maximum aantal bedrijven toe. Dit op een first come, first served basis.

Benieuwd?

Bekijk dan de mogelijkheden van een potentieel partnership.

Op de hoogte blijven?

1x per maand ontvang je updates over dit event

Bloovi Entrepreneurs Summit