Ontdek de zeven thema's van het ondernemersevent van België

donderdag 19 mei 2022

Wees klaar voor de reset for the future met deze zeven thema's

How I built it

We duiken in de ondernemersverhalen van succesvolle Belgische ondernemers, innovators en idealisten. We gaan dieper in hoe ze hun bedrijven en merken hebben uitgebouwd.

Impactvol Ondernemen

Hoe kunnen we duurzamer ondernemen en zo het milieu en onze natuur zo min mogelijk belasten? En welke positieve impact heeft dat op onze maatschappij én jouw bedrijf?

People & Team

Groeien met je team. Knallen met je team. Je medewerkers zijn een onmisbare schakel die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. Beschouw je mensen daarom niet als een agendapuntje maar als één van je kerntaken.

Innovatie

Veel ondernemers denken bij innovatie nog steeds aan nieuwe uitvindingen. Soms is dat zo. Maar starten om je bestaande producten of processen te verbeteren is al innovatie op zich. De experts op ons podium zullen jouw optimaal inspireren.

Business Growth

Elke ondernemer wil groeien. En groei is een continu proces waar je je focust op een groter aanbod, meer omzet, meer winst, meer werkgelegenheid of zelfs een grotere impact op de maatschappij… Welke strategieën en tactieken hebben de ondernemers aan het woord toegepast?

Personal Mindset

De gewoontes die je hebt, jouw overtuigingen en denkwijzen... ze kunnen zowel versterkend als afremmend werken. En dat heb je zelf in de hand. Of beter: in je hoofd. Elk probleem die op ons als ondernemer afkomt zullen we finaal zelf moeten oplossen. Op intellectueel vlak maar ook op mentaal vlak.

Web 3 

Web3 is een idee voor een nieuwe stap in onze internetbeleving op basis van blockchain-technologie waarin concepten zoals decentralisatie en een op tokens gebaseerde economie zijn verwerkt. Crypto’s, NFT’s, tokens, AR, VR, Metaverse, een financieel systeem die stuk is… het zijn allemaal elementen die nauw met elkaar verbonden zijn en de basis vormen van Web3.

Je plaats reserveren?

Boek dan nu een ticket!

Op de hoogte blijven?

1x per maand ontvang je updates over dit event

Bloovi Entrepreneurs Summit