Save The Date > De Bloovi Entrepreneurs Summit op 8 & 9 September 2022

dinsdag 10 mei 2022

Het was even geleden, maar met de Bloovi Entrepreneurs Summit 2022 organiseert Bloovi opnieuw een grootschalig event. Volgens Marnik D'Hoore, founder en CEO van Bloovi, wordt dit hét ondernemersevent voor de ambitieuze ondernemer met een innovatieve mindset.

Wat betekent dit event voor jou?

Voor jou als visitor?
De Bloovi Entrepreneurs Summit is hét event waar je 2 dagen lang 50 nationale en internationale sprekers, ruim 1.000 ondernemers en 120 innovatieve bedrijven kan ontmoeten. Je breidt je netwerk uit en doet nieuwe kennis inzichten en ideeën op. Dit alles binnen een unieke experience. Als je naar één ondernemersevent komt, laat het dan de Bloovi Entrepreneurs Summit zijn. Want dat wordt de beste investering in jouw netwerk én businessgroei. En vergeet ook niet in te schrijven voor de Entrepreneurs Dinner Night met 400 ondernemers op donderdagavond.

Voor jou als eventpartner?
De Bloovi Entrepreneurs Summit is hét event waar je jouw bedrijf en merk als thought leader kan positioneren door jouw unieke verhaal te delen met de 120 andere eventpartners en de ruim 1.000 ondernemers en beslissingsnemers. Kortom, het ideale platform om nieuwe partnerships te sluiten en extra business te genereren.

* De Entrepreneurs Summit is een verderzetting van het vorige Bloovi event: WebTommorow.

Op de hoogte blijven?

1x per maand ontvang je updates over dit event

Bloovi Entrepreneurs Summit