Waarom organiseert Bloovi dit event

woensdag 25 mei 2022

Wat is het hoofdthema?

Reset for the Future. 

We verleggen de norm en laten ondernemers anders denken. Een sterk programma opgedeeld in 7 thema's die resoneert met ondernemers. We willen de aanwezigen hiermee stimuleren om nieuwe ideeën op te doen, inspiratie te ervaren en uiteraard een stevige uitbreiding van het professionele netwerk.

Wat kan ik verwachten als bezoeker?

Je breidt je netwerk uit en doet er nieuwe kennis, inzichten en ideeën op. Dit alles binnen een unieke ervaring. De ultieme investering in jouw netwerk én groei. Als je naar één ondernemersevent komt, kom naar dit Bloovi event. Je kan ook deelnemen aan een uniek netwerkmoment op donderdagavond. Dan is er een Entrepreneurs Dinner Night met 400 ondernemers.

Wat is de Bloovi Entrepreneurs Summit?

Tijdens de Bloovi Entrepreneurs Summit gaan we in 2 dagen tijd 7 globale thema’s behandelen rond het hoofdthema ‘Reset for the Future’. Zo hebben we 50+ sprekers die hun kennis, inspiratie en inzichten delen met als doel jou als ondernemer en als bedrijf te doen groeien.

Daarnaast is dit event hét ideale moment om in dialoog te gaan met andere ondernemers. In totaal zullen er méér dan 1.000 ondernemers aanwezig zijn. Veel nieuwe mogelijkheden om ondernemers te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Dit event in een nutshell: Doe inspiratie op, ontmoet bijzondere mensen face-to-face en neem waardevolle ideeën en zakelijke kansen mee naar huis.

Boek je ticket eenvoudig hier.

 

Op de hoogte blijven?

1x per maand ontvang je updates over dit event

Bloovi Entrepreneurs Summit