Wat is er inbegrepen in het ticket

maandag 23 mei 2022

Tijdens de Bloovi Entrepreneurs Summit gaan we in 2 dagen tijd 7 globale thema’s behandelen rond het hoofdthema ‘Reset for the Future’. Zo hebben we 50+ sprekers die hun kennis, inspiratie en inzichten delen met als doel jou als ondernemer en als bedrijf te doen groeien.

Daarnaast is dit event hét ideale moment om in dialoog te gaan met andere ondernemers. In totaal zullen er méér dan 1.000 ondernemers aanwezig zijn. Veel nieuwe mogelijkheden om ondernemers te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Een ticket kan je eenvoudig hier bestellen maar wat kan je nu precies verwachten?

Inbegrepen in het eventticket

Je ontvangt toegang tot de tweedaagse conferentie met 50 topsprekers die het gaan hebben over 7 thema's. Daarnaast is de Summit ook een high-end netwerkevent waarbij we kunnen rekenen op de aanwezigheid van 1000+ ondernemers en méér dan 120 innovatieve eventpartners.

Tijdens de conferentie ervaar je ook een all-in formule. Drinks, food & live entertainment à volonté horen hier dus zeker bij. 

Inbegrepen in de dinnernight

De Bloovi Dinnernight is een uniek avondgebeuren op donderdag 8 september. Hier worden alle stoppen opengetrokken en gaan we voor de ultieme VIP ervaring. Samen met 400 gelijkgezinde ondernemers kan je rekenen op een sfeervolle setting, food & drinks à volonté en de beste DJ in town. 

Met een dinnernight ticket krijg je zo toegang tot deze unieke avond, bestel je ticket eenvoudig hier.

Op de hoogte blijven?

1x per maand ontvang je updates over dit event

Bloovi Entrepreneurs Summit