Programma

Het ganse programma van dit event is gebouwd op 7 thema's.

Thema's die resoneren met elke ondernemer. 50 sprekers delen hun kennis, inspiratie en inzichten die jouw als ondernemer en als bedrijf doen groeien. We presenteren 4 soorten talks: keynotes, salon interviews, how-to sessies en round tables.

How I built it

We duiken in de ondernemersverhalen van succesvolle Belgische ondernemers, innovators en idealisten. We gaan dieper in hoe ze hun bedrijven en merken hebben uitgebouwd.

Sofie Van de Velde (BE)
Bob Verbeeck (BE)
Joyce & Raissa De Haas (NL)
Jan Hollez (BE)

Impactvol ondernemen

Hoe kunnen we duurzamer ondernemen en zo het milieu en onze natuur zo min mogelijk belasten? En welke positieve impact heeft dat op onze maatschappij én jouw bedrijf?

Nele Van Damme (BE)
Hassan Al Hilou (BE)
Sarah Parent (BE)
Antoine Geerinckx (BE)

People & Team

Groeien met je team. Knallen met je team. Je medewerkers zijn een onmisbare schakel die het groeisucces van je bedrijf maken of breken. Beschouw je mensen daarom niet als een agendapuntje maar als één van je kerntaken.

Stijn Baert (BE)
Lien Ceulemans (BE)
Jarno De Smet (BE)
Nathalie Arteel (BE)

Innovatie

Veel ondernemers denken bij innovatie nog steeds aan nieuwe uitvindingen. Soms is dat zo. Maar starten om je bestaande producten of processen te verbeteren is al innovatie op zich. De experts op ons podium zullen jouw optimaal inspireren.

Peter Hinssen (BE)
Jo Caudron (BE)
Jo Lernout (BE)
Nick Vinckier (BE)

Business Growth

Elke ondernemer wil groeien. En groei is een continu proces waar je je focust op een groter aanbod, meer omzet, meer winst, meer werkgelegenheid of zelfs een grotere impact op de maatschappij… Welke strategieën en tactieken hebben de ondernemers aan het woord toegepast?

Andy Coomans (BE)
Tomas Van Den Spiegel (BE)
Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde (BE)
Pieter Janssens (BE)

Personal Mindset

De gewoontes die je hebt, jouw overtuigingen en denkwijzen... ze kunnen zowel versterkend als afremmend werken. En dat heb je zelf in de hand. Of beter: in je hoofd. Elk probleem die op ons als ondernemer afkomt zullen we finaal zelf moeten oplossen. Op intellectueel vlak maar ook op mentaal vlak.

Carl Van De Velde (BE)
Karel Sabbe (BE)
Ruth Janssens (BE)
Tineke Van Hooland (BE)

Web 3

Web3 is een idee voor een nieuwe stap in onze internetbeleving op basis van blockchain-technologie waarin concepten zoals decentralisatie en een op tokens gebaseerde economie zijn verwerkt. Crypto’s, NFT’s, tokens, AR, VR, Metaverse, een financieel systeem die stuk is… het zijn allemaal elementen die nauw met elkaar verbonden zijn en de basis vormen van Web3.

Musketon (BE)
Bert Slagter (NL)
Olivier Van Duijn (NL)
Pieter Van Leugenhagen (BE)
Boek hier je ticket
Momenteel aan vroegboekkorting

Op de hoogte blijven?

1x per maand ontvang je updates over dit event

Bloovi Entrepreneurs Summit