15 tijdverslinders die succesvolle mensen vermijden

15 tijdverslinders die succesvolle mensen vermijden
Volg Bloovi ook op Twitter!

maandag 5 januari 2015

Wat is hetgeen je élke dag opnieuw krijgt? Dat zijn 24 uren. En wat doen de meest succesvolle mensen met dat cadeau die ze elke dag krijgen? Die 24 uur op een slimme manier spenderen. Dat doe je door tegen veel dingen ook nee te zeggen. Hier 15 tijdsverslinders die succesvolle mensen absoluut vermijden:

Focus houden is tegenwoordig moeilijk

We worden allemaal elke dag uitgedaagd om onze aandacht te verdelen over tal van zaken. Zowel privé als professionelen zaken. Het resultaat is dat deze 24 uur niet altijd even productief gespendeerd worden. De ene dag zit het al wat beter mee dan de andere.

Het zit in onze biologische aard om bepaalde zaken te blijven uitstellen. Toch krijgen sommigen het voor elkaar om extreem efficiënt om te gaan met bijna elke minuut van hun tijd.

Dus, hoe kunnen we de 86.400 seconden die we dagelijks meekrijgen zo productief mogelijk gaan inzetten?

Weten welke zaken onze tijd verslinden

Het start met het bewustzijn welke zaken onze tijd verslinden. En als je bewust bent van welke zaken jouw tijd stelen moet je ervoor zorgen dat die tijd-stelers geminimaliseerd of zelfs vermeden worden. Want tijd kan zowel je beste vriend of je grootste vijand zijn. De infographic hieronder toont je alvast 15 tijdverslinders die we bijna allemaal ondervinden in ons leven. Het krikt zeker en vast jou bewustzijn op. *Dringend tijd* om je tijd te optimaliseren dus!

Bron: bitrebels.com

Tags: , , .Over Marnik D'Hoore


Marnik D'Hoore

Marnik is een gepassioneerd ondernemer. Hij is founding CEO van Bloovi en Bloovi Me.

Hij focust zich op eigen business ideeën waarin hij sterk gelooft om daar een bedrijf met toekomst rond uit te bouwen. In een vorige carrière was hij oprichter van bSeen -en na de fusie met Netlash- mede oprichter van web agency Wijs (Gent).  Marnik spreekt regelmatig omtrent ondernemerschap.

Volg mij


Bekijk volledig profiel