Op 19 juni gaat de angel.me summit door in Brussel. Er zullen heel wat grote namen aanwezig zijn. Zo zijn de Europese vertegenwoordigers van Uber, Twitter & Facebook van de partij. Maar zijn er ook Belgische topsprekers zoals Dries Buytaert (Acquia/Drupal), Robin Wauters (tech.eu), Folke Lemaitre (Engagor), Frank Maene (Volta Ventures) & Omar Mohout (Sirris). We vroeger Bart Becks, de organisator van het event, om meer uitleg. 

Corporate innovatie

De angel.me summit is een ééndaagse conferentie in Brussel waarin zowel entrepreneurs & ervaringsdeskundigen rond corporate innovatie aan het woord zullen zijn.

Tijdens de summit zal er een sterke focus liggen op digitale strategieën, growth hacking, innovatiestrategieën & ondernemerschap.

Het evenement wordt georganiseerd door Bart Becks. Hiervoor CEO van Belgacom Skynet, senior VP bij SBS/ProSiebenSat1 en actief in startups zoals Storify, Mobile Vikings, Netlog en Showpad.

Nu is Becks de man achter crowdfundingplatform angel.me en de Angel Summit.

Angel  Summit

De angel.me summit wil mensen aanzetten om dieper na te denken over hun strategie, over innovatie en over entrepreneurship. De rode draad is niet voor niets "redefine your strategy in de digital era,” vertelt Becks aan Bloovi.

"Als organisator kijk ik vooral uit naar het samenkomen van twee werelden op dit event. We willen startups en corporates met elkaar in contact brengen. Beiden kunnen enorm veel leren van elkaar, en kunnen bijzonder veel voor mekaar betekenen. Zowel qua sprekers als publiek hebben we een mooie mix tussen entrepreneurs en personen die vanuit grotere bedrijven met innovatie bezig zijn. Het wordt erg interessant!"

„De bedoeling van de summit is 1 dag ondergedompeld te worden en met frisse inzichten terug naar buiten te komen. En hopelijk ook contacten om die ideëen om te zetten in vernieuwende projecten en samenwerkingen.”

Angel.Me

angel.me is een crowdfunding platform dat starters wil ondersteunen. Daarom is de link met innoverende bedrijven snel gelegd. De eerste partners die starters mee willen ondersteunen via angel.me zijn GDF Suez Electrabel, Truvo (Goudengids) & Securex.

De tickets kosten € 299, voor starters zijn er speciale tarieven. Meer informatie kan je vinden op de website