Bloovi verrast vandaag met een vernieuwd internationaal topevent. Na twee succesvolle edities van Phare Conference pakt Bloovi uit met WebTomorrow. Op 10 maart komen 20 internationale sprekers naar Gent om hun visie te delen over baanbrekende digitale trends, nieuw webtechnologieën, (web)ondernemerschap en digitale cultuur. Bereid je succesvol voor op de aanstormende uitdagingen van morgen. Het wordt een knaller.

WebTomorrow, let’s shape the future

WebTomorrow brengt de grootste futuristen, veelbelovende technologieën en innovatieve bedrijven naar Gent! Zowel start-ups als gevestigde waarden komen aan bod.

WebTomorrow inspireert met visionaire lezingen en waardevolle inzichten. Dompel je onder in een cultuur van innovatie, leer, discussieer en wissel ideeën uit met hen en meer dan 600 andere digital professionals op WebTomorrow.

WebTomorrow verruimt je blik en toont digitale experts waar dé groeikansen liggen:

  • Welke webtechnologieën veroveren 2015?
  • Wat is de toekomst van het internet?
  • Wat zijn de belangrijkste digitale trends?
  • Hoe zit het met onze privacy en klokkenluiders?
  • Hoe kan je jezelf en je bedrijf sterker maken?
  • Waar liggen je individuele kansen en hoe ga je hiermee om?

WebTomorrow is een *must visit* voor?

Iedereen met een passie voor het internet & wie op zoek is naar de nieuwste digitale trends moet erbij zijn op WebTomorrow. Van marketing- en communicatie experts tot CEO's, managers, digitale strategen web ondernemers, startups en hun medewerkers, futuristen en trendwatchers, … We maken allemaal deel uit van onze digitale toekomst.

2-voor-1 voucher actie

Na het grote succes van de voucher-actie op Phare Conference 2014 heeft Bloovi beslist om opnieuw een voucher actie te lanceren.

Zo kan je met twee personen naar WebTomorrow komen voor de prijs van een!
Bloovi brengt jou op de hoogte van zodra je de voucher kan inruilen.


Maak je klaar voor een onvergetelijke dag vol belevingen en geniale talks!