De komst van nieuwe technologieën brachten in de voorbije 10 jaar enorme verschuivingen teweeg in ons medialandschap. De wijze waarop media wordt geproduceerd, geconsumeerd en verdeeld, is volledig veranderd.

Creative Media Days

In een recordtempo hebben mediabedrijven nieuwe toepassingen geïntroduceerd en zijn start-ups ontstaan met alternatieve business modellen. Daarom organiseert IBBT samen met een aantal partners de Creative Media Days, een serie conferenties in Gent en Brussel rondom het thema media en ICT.

De eerste zes bevestigde conferenties zijn:

  • Fail Conference
  • DIY Days Ghent
  • Phare conference
  • iMinds, Future Media Lab
  • TEDxBrussels
  • Media & Learning Conference

Meer namen zullen in de komende weken bevestigd worden!

De Creative Media Days nemen de rol van ICT in media onder de loep, met speciale aandacht voor de creatieve mogelijkheden en het ontstaan van nieuwe business modellen. Elke conferentie trekt mensen aan met een specifiek interesseveld, maar het combineren van de conferenties, laat de deelnemers toe ook te netwerken met en te leren van experten in andere domeinen. Precies deze kruisbestuiving kan de voedingsbodem creëren voor het volgende decennium van ICT innovaties en media toepassingen.
De conferenties vinden plaats in Gent (6, 7 en 8 november) en Brussel (12, 13, 14 en 15 november). Kaartverkoop van de verschillende conferenties is voorzien voor mei.

Meer gegevens en details over de events

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar ?redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?