Wordt de volgende iPhone interface gebaseerd op die van de Apple Watch?

Wordt de volgende iPhone interface gebaseerd op die van de Apple Watch?
Volg Bloovi ook op Twitter!

dinsdag 28 oktober 2014

Op het special event van Apple in september stelde Apple samen met de Apple Watch een totaal vernieuwde interface voor. Steeds meer mensen geloven dat deze interface de basis zal vormen voor de toekomst van iOS. Ontwikkelaar Lucas Menge ging op onderzoek uit en bouwde de interface na voor iOS. Hieronder zijn bevindingen: 

Apple Watch Interface

Al sinds de introductie van de iPhone in 2007 is de interface van iOS zo goed als onveranderd gebleven. Het homescreen bestaat nog steeds uit een structuur waar apps zij aan zij staan opgesteld. Het blijft uitkijken wanneer Apple, of een andere fabrikant, hierin een verandering zal doorvoeren. 

Aangezien de Apple Watch wél een radicaal vernieuwende interface kreeg lijken steeds meer mensen te geloven dat deze de basis zal vormen voor de nieuwe interface van de iPhone. 

Nieuwe Interface? 

Zou het kunnen dat Apple de interface van de Apple Watch ook naar iOS brengt? Volgens iOS-developer Lucas Menge zou het realistisch zijn. Om zeker te zijn of deze interface schaalbaar is naar de iPhone heeft Menge de proef op de som genomen & bouwde hij de interface na. Hieronder zijn bevindingen: 

Volgens Menge voelt de interface heel natuurlijk aan. Interesse om het zelf een keer uit te testen op jouw iPhone? Menge deelde zijn broncode op Github.

Tags: , , , .Over Bloovi Redactie


Bloovi Redactie

News, Knowledge, Inspiration & More

Volg mij


Bekijk volledig profiel