Zo maak je van een oude speaker een draagbaar Bluetooth-geluidsysteem

Zo maak je van een oude speaker een draagbaar Bluetooth-geluidsysteem
Ook via Facebook houden we jou op de hoogte over everything digital. Volg ons nu!

maandag 3 november 2014

Terwijl digitale muziek elke dag in hoeveelheid toeneemt, zijn er op de wereld steeds meer ongebruikte speakers te vinden. Deze 'vintage' speakers kan je spijtig genoeg niet gebruiken voor jouw digitale muziek af te spelen. Of toch wel? Meet: The Vamp. 

The Vamp

Designer Paul Cocksedge maakte het mogelijk om met The Vamp digitale muziek af te spelen op vintage speakers. Je moet The Vamp simpelweg aansluiten op het rode en zwarte draadje van de speakers. Vanaf dan is jouw vintage speaker Bluetooth-compatibel geworden, waardoor je al jouw digitale muziek kan streamen naar het toestel. Bovendien werkt The Vamp op batterijen en kan je jouw speaker overal meenemen. 

"For me, reusing perfectly good technology makes sense. Hearing the rich sound coming out of these older speakers in a new way is a delight. They are a part of our music history." - Paul Cocksedge. 

Met de bijgeleverde kabel kan je makkelijk elke speaker verbinden. 

Prijs & Specificaties

The Vamp heeft een bereik van 10 meter en beschikt bovendien ook over een 3,5 mm audio ingang. Dat als je wil streamen vanaf een device dat niet over Bluetooth beschikt. The Vamp werkt op basis van herlaadbare batterijen en gaan zo'n 10 uur mee. The Vamp kost zo'n 63 euro en is beschikbaar in drie kleuren: wit, rood & zwart. 

Tags: , .Over Thomas Van Den Elzen


Thomas Van Den Elzen

Thomas is contentman van Bloovi.be en is verantwoordelijk voor de inhoud van de Bloovi site. Hij gaat dagelijks de dialoog aan met de digitale wereld...

 

Volg mij


Bekijk volledig profiel