Suzuki Belgium heeft de iSwift voorgesteld: een wagen die uitgerust is met een eigen Wi-Fi hotspot. De iSwift komt standaard met een data-abonnement bij Mobile Vikings voor 2 jaar.

Ingebouwde Wi-Fi hotspot

De iSwift is een vijfdeurs met een zuinige 1.2 liter benzinemotor. Verder beschikt de wagen over een mp3 speler, LED-dagrijlichten, airco, cruise control, 17-inch velgen en een speciale wrap die de naam ‘Mellow Yellow’ kreeg.

De WiFi hotspot maakt gebruik van het 3G netwerk en komt met een internet abonnement van Mobile Vikings waar je 2GB data per maand kan verbruiken in binnen- én buitenland. Het abonnement is gratis voor twee jaar.

Verder beschikt de iSwift over stuurbekrachtiging, 4 luidsprekers, 4 elektrisch bediende ruiten, pollenfilter, 2 tweeter-luidsprekers, centrale vergrendeling met afstandsbediening, in de hoogte regelbaar stuur, 7 airbags, ABS, ESP, remhulpsysteem, ELR, getinte ruiten, elektrisch bediende en verwarmde buitenspiegels, donkergetinte ruiten achteraan, mistlampen vooraan.

Online bestellen, slechts 20 exemplaren

Als je hem wil bestellen moet je echter snel zijn. Zo zijn er maar 20 exemplaren gemaakt van deze iSwift. Voor de wagen moet je 14.999 neertellen en is enkel online te bestellen via iSwift.be

Wil jij ook een hotspot in je wagen?