Het Twitter account van Centralpoint.be is door Twitter gecertificeerd om Twitter Cards te tonen.

 

Met Twitter Cards kunnen gebruikers een voorvertoning bekijken van de content die middels een tweet wordt gedeeld. De belangrijkste uitbreiding aan de functionaliteiten van Twitter Cards is dat er nog meer informatie in de cards bekeken kan worden. Op dit moment worden de mogelijkheden van Twitter Cards benut door meer dan 10.000 ontwikkelaars wereldwijd.

Uitbreiding Twitter Cards door Twitter

Twitter heeft de techniek achter Twitter Cards vernieuwd zodat ontwikkelaars makkelijker gebruik kunnen maken van deze functionaliteit. Tevens zijn er drie nieuwe typen Twitter Cards toegevoegd. Bekende internetdiensten/-merken hebben hun ontwikkelaars al ingezet om gebruik te maken van de nieuwe Twitter Cards functies. Deze functionaliteiten werken alleen op Twitter.com en via de officiële Twitter-apps.

Drie nieuwe Twitter Cards

Twitter heeft drie nieuwe Twitter Cards toegevoegd:

  • App Cards
  • Gallery Cards
  • Product Cards

Voorsprong door techniek

Country Manager Martijn Zey van Centralpoint.be: "Ook al is het een slogan van een bekend automerk, het geeft wel precies aan waar Centralpoint.be als technologiebedrijf voor staat. Wij lopen altijd voorop als het gaat om (nieuwe) technologische ontwikkelingen, die een toegevoegde waarde creëren voor onze klanten. Twitter Cards is hier een perfect voorbeeld van. Toen deze uitbreiding werd aangekondigd hebben wij direct contact gezocht met Twitter en zijn wij gecertificeerd om dit te gebruiken".