Telenet kreeg vorige week een duidelijk signaal van hun klanten. Zo werd een protest-Facebookpagina opgericht nadat bekend raakte dat Telenet een iPad Mini voor €1 euro cadeau zou doen aan iedereen die totaalklant wordt bij Telenet. Bestaande klanten voelden zich hiermee bedrogen en zetten een protestactie op via Facebook. De pagina haalde meer dan 148.000 Likes.

Rond-je-tafel-gesprek

Telenet zat vorige week rond de tafel met de beheerders van de Facebookpagina 'Telenet. Wij, vaste klanten, willen ook wel eens een cadeau.'. Telenet heeft naar eigen zeggen 'veel geleerd' uit deze gesprekken en lanceert nu Rond-je-tafel-gesprekken en wil op deze manier iets doen om tegemoet te komen aan de frustraties van bestaande klanten. 

Inschrijven

Om informatie in te winnen zullen 100 Telenet-werknemers op bezoek gaan bij elk 4 klanten tussen 18/11 en 29/11. Indien je een persoonlijk gesprek wil met een Telenet werknemer kan je je hier inschrijven. Het doel is om te luisteren en te praten over een beter trouweklantenbeleid. Telenet wil uiteindelijk dan stappen zetten om ook trouwe klanten te belonen. 

Indien je geen tijd hebt om een gesprek te hebben, maar toch een suggestie hebt, kan je jouw ideeën ook deponeren in een online ideeënbus. 

Wat denk jij van het initiatief van Telenet?