Community van ondernemers

Sinds 2012 is Bloovi in Vlaanderen en Nederland uitgegroeid tot een populair platform waarop elke dag verse content verschijnt: ijzersterke verhalen die informeren en inspireren. Storytelling is onze métier!

De wereld verandert, sneller dan ooit, en daar zijn wij bij Bloovi ongekend nieuwsgierig naar. Aan de hand van sterke interviews en relevante opiniestukken die nieuwe denkbeelden onthullen, ontdek je welke impact die veranderingen (en technologie) hebben op mens en maatschappij.

Elk verhaal biedt een BLOOming VIsion op de wereld van morgen. Inspiratie waar je vandaag al mee aan de slag kan. We schetsen context, werpen een blik op trends en opportuniteiten en geven zo ondernemers, beslissingsnemers en andere changemakers vertrouwen in de wereld van morgen. Kortom, Bloovi laat je professioneel en persoonlijk groeien. Als een vuurtoren die de weg wijst in de mist die deze snel veranderende wereld voor veel mensen is.

Bloovi wordt vandaag gepercipieerd als een love brand: 87% van onze lezers (*) geeft ons een tevredenheidsscore van 8 op 10 of meer. We kunnen rekenen op een trouwe community van ondernemende mensen: gamechangers die behoefte hebben om verandering te zien en begrijpen, en ook zelf de ambitie tonen om te innoveren en te groeien. Mensen die, net als wij, hun stempel willen drukken op de toekomst van ons allemaal. 

Om onze online community ook offline te laten connecteren, organiseren we grote en kleinere events rond de thema’s waar we dagelijks over schrijven. 

(*) Bloovi lezersonderzoek Q4/2019

Marnik D'Hoore

Marnik D'Hoore – Founder & CEO

Bloovi in cijfers

125.000

maandelijkse bezoekers

250.000

maandelijkse pageviews

65.453

social followers

26.911

newsletter opt-ins

Ons lezerspubliek kent een evenwichtige verdeling tussen mannen (51%) en vrouwen (49%). De grootste leeftijdsgroep (79%) die we bereiken, zijn mensen tussen 25 en 54 jaar. En -toch ook niet onbelangrijk- maar liefst 82% van onze lezers heeft beslissingsbevoegdheid (*).


(*) Bloovi lezersonderzoek Q4/2019

Bloovi Events

Om onze online community ook offline te laten connecteren, organiseerde Bloovi doorheen de jaren tal van toonaangevende events, zoals Search University, Mobile Day, Phare Conference, The Battle, GABC, Conversion Day, Digital Marketing Awards, WebTomorrow en Simon Sinek Amsterdam.


* More events to come soon. Mail events@bloovi.be

Bloovi

Bloovi Magazine

Naast een online contentplatform met dagelijks nieuwe content brengt Bloovi twee keer per jaar (maart & november) nu ook een eigen luxemagazine uit.

Bloovi Magazine, in een oplage van 7.000 exemplaren, staat garant voor inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers uit de meest uiteenlopende sectoren en wordt gratis verdeeld op de Belgische markt.

Bloovi

* Indien je het magazine wil ontvangen, mail naar magazine@bloovi.be

Bloovi Careers

Bloovi Careers is onze jobsite. Je vindt er vacatures in e-business zoals digitale marketing, sales, tech, customer succes en creatieve jobs.
Van junior, tot senior. Van executive tot C-level.

Vind of plaats vacatures op www.bloovi.careers

Contact & Meet the Team

Bloovi
Kortrijksesteenweg 180/2b
9830 Sint-Martens-Latem
België

+32 9 278 22 60

BTW: BE 0837 552 240
IBAN: BE30 7380 3327 9611
BIC: KREDBEBB

Redactie
redactie@bloovi.be

Events
events@bloovi.be

Magazine
magazine@bloovi.be

Adverteren & Branded content
studio@bloovi.be

Bloovi Careers
careers@bloovi.be

Bloovi
Bloovi
Bloovi
Bloovi

Gepassioneerde digitale denkers met een ondernemende spirit en heel veel goesting

> meet the team
> werken bij Bloovi

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 92.364 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief