De Britse krant 'the Independent' plaatste hem in de top 10 van 's werelds beste futuristen. En dat kan tellen. Rohit Talwar is een wereld futurist die strategiën uittekent voor internationale bedrijven en nu en dan eens een award mee naar huis neemt. Als Rohit tijd over heeft is hij bereid zijn kennis en inzichten te delen. Een nobel doel. En WebTomorrow wist hem te strikken.

Rohit Talwar, een Brit met Indische roots, is een van de weinige futuristen die zichzelf blijft heruitvinden. Rohit helpt bedrijven trends van hypes te onderscheiden, hij doet business modellen verbeteren en helpt van grote (lees logge) bedrijven te innoveren met de technologie van vandaag. Tijdens zijn impressionante carrière werkte Rohit in 60 verschillende landen, wat niet mis is. 

Stalken of gewoon aandringen?

Ieder jaar proberen we bij Bloovi grote namen en inspirerende verhalen en visies te brengen. Rohit Talwar stond al lang op ons lijstje maar het leek niet zo evident om hem naar Gent te halen. "3 jaar geleden mailde ik hem voor het eerst. Hij kon steeds niet komen omdat hij in die periode niet in Europa was. Dit jaar hadden we meer geluk en is hij begin maart in Europa. Redenen genoeg om een lading mails en telefoontjes op hem af te sturen tot hij toezegde," zegt Olivier Van Baeveghem (event manager @Bloovi). 

Zijn talk op WebTomorrow 

Which Opportunities & Challenges Could The Digital Future Bring For Your Business?
In this talk, global futurist Rohit Talwar will explore the social, scientific and technological developments shaping the evolution of the internet over the next decade. He highlights the business opportunities and challenges that could emerge. Rohit will examine what could be possible in the short, medium and longer term and examine how business needs to prepare for and take advantage of the changes. Lees meer over zijn talk op WebTomorrow

Leer Rohit beter kennen 

Early bird korting loopt nu vrijdag af

Tot nu vrijdag loopt er een early bird korting van - 50 euro per ticket. Als je samen met 650+ anderen WebTomorrow wilt beleven heb je dus geen reden meer om te aarzelen.