Whitepaper: 7 Manieren om sales te boosten via e-mailmarketing en automation

Whitepaper: 7 Manieren om sales te boosten via e-mailmarketing en automation
Volg Bloovi ook op Twitter!

maandag 31 augustus 2015

De laatste jaren is er voor sales en marketing veel veranderd, en dat is het hardst te voelen in B2B: tal van prospecten passeren een groot deel van de sales cyclus zonder ook maar één contact met een salespersoon te hebben. Informatie wordt online vergaard en advies wordt binnen het eigen netwerk ingewonnen.

Daardoor is het tegenwoordig veel moeilijker om als sales of marketeer de teugels in handen te houden en ervoor te zorgen dat de boodschap die we aan onze prospecten willen meegeven doorheen de verschillende stappen duidelijk is.

E-mailmarketing wordt vaak als kleine stiefzus aanzien binnen de marketingmix, en wordt vaak pas ingezet wanneer het prospect klant geworden is. Maar eigenlijk kan e-mail doorheen de verschillende stappen in je sales proces worden gebruikt.

Door ook marketing automation in te zetten ben je in staat je prospecten te targeten met waardevolle content op precies het juiste moment. En zo verhoog je drastisch je conversies.

In deze whitepaper tonen we je hoe je e-mailmarketing en automation kan inzetten om sterke klantrelaties op te bouwen en je omzet te verhogen.

Download whitepaper

Tags: , .Over Michelle Dassen


Michelle  Dassen

Michelle Dassen is Marketing Manager bij Flexmail Email Marketing Solutions, een 100% Belgisch e-mailmarketing platform met een focus op gebruiksgemak en flexibiliteit. Het Flexmail platform is een van de meest gebruiksvriendelijke tools op de markt, met tal van automation en targeting features.

Michelle is verantwoordelijk voor de marketing, en geeft ze de strategische uitbouw mee vorm. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de Customer Support. Michelle wil aantonen dat e-mailmarketing zoveel meer is dan af en toe een campagne versturen: het draait om een duurzame strategie die rekening houdt met de klikgedrag en individuele wensen van ieder contact, om hen zo te voorzien van gerichte en doeltreffende boodschappen.

Volg mij


Bekijk volledig profiel