Bloovi is flink aan het groeien. Iedere dag inspireren we een paar duizenden lezers met onze content. Daar zijn we trots op, om jullie te bedanken voor al dat lezen en sharen, geven we deze komende maand tickets weg voor evenementen uit de digitale sector. Wat moet je daarvoor doen? Dat lees je hier:

Bloovi-Seeders

Om kans te maken op tickets, moet je Bloovi seeder worden. Dat houdt in dat je elke maand 3 tot 5 mails zal krijgen met content die je kan sharen met jouw netwerk. Ben je bij de drie personen die het meeste bereik halen met hun shares dan krijg jij een gratis ticket!

Hoe meten we het bereik? Dat meten we in samenwerking met Social Seeder, een startup uit Gent die precies kan meten hoeveel bereik er gehaald wordt door het delen van een bepaald artikel.

De drie personen die het meeste bereik halen met het sharen van onze berichten krijgen een ticket naar een evenement naar keuze.

Eerste wedstrijd

De eerste wedstrijd zal starten vanaf morgen, 1 oktober tot 31 oktober. Schrijf je in als Bloovi Seeder aan de rechterkant van onze homepage. Ben je eind oktober bij een van de drie top-seeders? Dan contacteren wij jou voor een gratis ticket.

Wat kan je winnen?

Je kan kiezen voor tickets voor volgens events:

We zijn druk in de weer om nog meer events toe te voegen tot deze lijst. 

Hoe inschrijven? 

Wil je kans maken op gratis tickets en wil je graag af en toe interessante berichten delen van Bloovi? Schrijf je dan in op het inschrijvingsformulier via de invulbox op onze homepagina of aan de rechterkant van dit artikel.