Projectmanager

Leuven

Vast contract

SOLLICITEER NU

Uw sollicitatie komt rechtstreeks bij de werkgever toe.

Over Leuven MindGate

Leuven MindGate werd ongeveer een jaar geleden opgericht door 29 organisaties, zowel bedrijven, kennisinstellingen als overheid. Samen willen ze de Leuvense regio op de wereldkaart positioneren als de kennisregio bij uitstek voor onze speerpuntsectoren gezondheid, technologie en creativiteit en als de ideale streek om te werken, te wonen, te studeren en te investeren. Leuven MindGate wil organisaties uit deze sectoren nog meer bij elkaar brengen zodat dit netwerk duurzame ontwikkeling, innovatie en welvaart creëert voor de Leuvense regio.

 

Jobomschrijving

Is het je droom om de stuwende kracht te zijn achter projecten die de Leuvense regio verder op de kaart zetten en ontwikkelen?

Vind je het een aantrekkelijke uitdaging om stakeholders uit verschillende sectoren te doen samenwerken in projecten van zeer diverse aard? Wil je deel uitmaken van een klein, dynamisch team met veel ruimte voor initiatief? Wil je graag werken in een netwerkorganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over Leuven MindGate

Leuven MindGate werd ongeveer een jaar geleden opgericht door 29 organisaties, zowel bedrijven, kennisinstellingen als overheid. Samen willen ze de Leuvense regio op de wereldkaart positioneren als de kennisregio bij uitstek voor onze speerpuntsectoren gezondheid, technologie en creativiteit en als de ideale streek om te werken, te wonen, te studeren en te investeren.

Leuven MindGate wil organisaties uit deze sectoren nog meer bij elkaar brengen zodat dit netwerk duurzame ontwikkeling, innovatie en welvaart creëert voor de Leuvense regio.

Ondertussen hebben we 240 leden en zoveel ideeën dat we op zoek gaan naar een nieuwe medewerker om het dynamische centrale team te versterken.

Jouw taken

 • Je coördineert projecten van zeer diverse aard en omvang. Een paar voorbeelden van mogelijke projecten
 • Hoe maken we, met inzet  van onze partners, van Leuven een smart city?
 • Voorbereiding van een buitenlandse missie of ontvangst van een buitenlandse delegatie
 • Organiseren van een bevraging bij onze leden
 • Organisatie van een event of discussiepanel
 • Je krijgt veel autonomie en werkt zowel op de projectdefinitie als op de uitvoering van projecten
 • Je werkt mee in toekomstige gesubsidieerde projecten (b.v. EFRO, Interreg, Horizon 2020) waarin Leuven MindGate participeert en je zult instaan voor de rapportering ervan
 • Je werkt samen met je collega’s  en springt waar nodig voor hen in om de objectieven van Leuven MindGate te realiseren.
 • Je bent een ambassadeur voor Leuven MindGate vertegenwoordigt Leuven MindGate in een aantal interne werkgroepen of externe vergaderingen

Wat verwachten we van jou?

Onze ideale kandidaat:

 

 • Heeft een universitair diploma of gelijkwaardig door ervaring
 • Heeft minimum 5-10 jaar werkervaring, bij voorkeur in een van de speerspuntsectoren van Leuven MindGate of bij een intermediaire organisatie met focus op deze sectoren.
 • Heeft organisatietalent en ervaring in project management.
 • Heeft een scherpe pen om subsidieprojecten te schrijven en doet een precieze rapportering over deze projecten
 • Heeft een aantoonbare interesse in wetenschappelijke en technologische evoluties en is gefascineerd door de mogelijkheden tot kruisbestuiving met de creatieve sector.
 • Is een teamplayer, is ondernemend met een sterke verantwoordelijkheidszin
 • Spreekt en schrijft goed in het Nederlands en het Engels

Wat hebben we jou te bieden?

Wie op zoek is naar een inhoudelijk superinteressante job in het hart van het Leuvense ecosysteem, met mogelijkheid om dagelijks veel bij te leren en superinspirerende mensen te ontmoeten, en veel ruimte tot initiatief in een klein maar fijn team, zal geen betere job vinden.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Wij bieden een contract van onbepaalde duur aan, aangevuld met maaltijdcheques, laptop en onkostenvergoeding.

 

Meer vacatures

Schrijf je in op onze job nieuwsbrief: