Met de Bloovi Ondernemerscommunity
naar AMSTERDAM BUSINESS FORUM

27 september Amsterdam

The IMPACT Edition

Ontvang de pdf met details
Eventpartner
  • PwC

Ga samen met Bloovi naar Amsterdam. Laat je inspireren over leiderschap. Internationale experten en baanbrekende bedrijven delen tips & tricks, do’s & dont’s.

Ontvang de pdf met details

Internationale sprekers

Joseph Oubelkas Joseph Oubelkas

Iedereen heeft een verhaal. Joseph Oubelkas heeft een verhaal over veerkracht en aanpassing. Over keuze en doorzettingsvermogen. Op 24-jarige leeftijd wordt Joseph onterecht veroordeeld voor drugssmokkel. Hij krijgt 10 jaar gevangenisstraf en belandt in een Marokkaanse gevangenis. Onschuldig.

Na 1637 dagen wordt hij vrijgelaten: sterker, positiever en veerkrachtiger dan ooit.

Josephs verhaal is even buitengewoon als inspirerend. Met zijn levensveranderende ervaring heeft hij tienduizenden mensen geraakt, ontroerd, gemotiveerd en begeleid in hun reis. Professioneel en persoonlijk.

Adam Grant Adam Grant

Adam Grant is organisatiepsycholoog aan Wharton, bestsellerauteur van Think Again en gastheer van de podcasts WorkLife & Re:Thinking.

Adam presenteert de TED-podcasts Re:Thinking en WorkLife, die al meer dan 65 miljoen keer zijn gedownload. Zijn TED-talks over leegheid, originele denkers en gevers en nemers zijn meer dan 30 miljoen keer bekeken.

Brené Brown Brené Brown

Brené Brown is onderzoeksprofessor aan de Universiteit van Houston, waar ze de Huffington Foundation Endowed Chair bekleedt aan het Graduate College of Social Work. Ze is ook gasthoogleraar management aan de McCombs School of Business van de Universiteit van Texas in Austin.

Brené's TED-talk over de kracht van kwetsbaarheid staat in de top vijf van meest bekeken TED-talks ter wereld, met meer dan 60 miljoen views. Brené is de eerste onderzoeker met een gefilmde lezing op Netflix, en in maart 2022 lanceerde ze een nieuwe show op HBO Max die zich richt op haar nieuwste boek, Atlas van het hart.

Binnenkort worden er meer sprekers aangekondigd.

Programma

27.09 17:00 Bus Gent > Amsterdam (tussenstop Antwerpen)
  19:30 Check-in hotel
  20:00 Dinner night
28.09 08:00 Ontbijt in hotel
09:30 Opening event
10:00 Block 1: Courage to Focus
11:00 Break
12:45 Courage to Grow
14:00 Break
15:45 Block 3: Courage to Lead
17:15 Afterparty
19:00 Bus Amsterdam > Gent (tussenstop Antwerpen)
Overnachting + Dagticket
  • Transport
  • Dinner Night
  • Hotel + ontbijt
  • Toegangsticket
  • All-in catering

Wat aanwezigen over vorige Bloovi Trips zeggen:

"Voor mij was de reis geslaagd en de formule om in groep naar een event te gaan spreekt me sterk aan omdat het veel makkelijker wordt om contacten te leggen en het is gewoon meer fun in groep. Alles was ook tip top georganiseerd en de boeiende extra workshop met Erin Meyer maakte het nog exclusiever. De "Oh my gosh, so many A's, Oh my gosh, so many B's" van Erin Meyer gaat me bijvoorbeeld eeuwig bijblijven."

Joost Boerjan (NL)

Joost Boerjan (NL)
Owner Similar Dreams

"Marnik als organisator gaat mee maar laat vrij en geeft tegelijk richting. Hij faciliteert met een sterke organisatie, mooie connecties en maakt inhoudelijk een goede keuze. De trip verloopt rustig en duidelijk. Het aanbod van de workshop met Erin Meyer was een ontzettend smaakvolle kers op de taart.Voor mij zindert de inhoud en de energie van het Bloovi netwerk alvast nog na."

Anne Van Caeneghem (BE)

Anne Van Caeneghem (BE)
Founder Make Sense Consulting

"De avond voordien was er een mega-interessante vooravond! Dat maakte het speciaal! Het groepsgebeuren is belangrijk. Men leert boeiende mensen kennen, allemaal met een innovatieve en creatieve interesse waarmee de ervaring direct kan gedeeld worden… Sommige zijn misschien wel blijvende contacten.”

Boonen Yves (BE)

Boonen Yves (BE)
Co-founder Plinius Labs

"Het was de ideale mix tussen inspiratie door de sprekers en interessante gesprekken met entrepreneurs en intrapreneurs. Ideaal om je netwerk te vergroten en ervaringen te delen.”

Stefan Costeur (BE)

Stefan Costeur (BE)
Head of Digital and Innovation SNCB / NMBS

Waarom je deze trip niet mag missen

  • Wereldberoemde experts als Joseph Oubelkas, Adam Grant en Brené Brown delen hun inzichten.
  • Laat je inspireren en bereik met jouw bedrijf en jouw team ‘the next level’.
  • Til je teamprestaties naar een hoger niveau.
  • Verrijk je netwerk met Bloovi en gelijkgezinde ondernemers.

Ontvang de pdf met details

Deze trip wil je niet missen!

Marnik D'Hoore

Contacteer Marnik voor meer informatie marnik@bloovi.be

Ontvang de pdf met details

Op de hoogte blijven?

Ontvang updates over de aankomende Bloovi Trips & Events

Amsterdam
Business
Forum
27 september Amsterdam
Navigatie
Amsterdam Business Forum