Beleggingsplatform BOTS lanceert op 15 juli haar eerste NFT collectie met de naam Bots Alpha Club. De community gerichte collectie bestaat uit 3.000 unieke NFTs. De NFT collectie zal zowel digitale als fysieke voordelen inhouden voor eigenaren.

Rachid Garti, VP Customer Experience bij BOTS verklaart: “Bij BOTS zijn we van mening dat NFTs een grote impact hebben op de manier waarop wij onze identiteit uitdrukken. NFTs kunnen je persoonlijkheid dan ook op veel verschillende manieren laten zien. Zo zijn ze bijvoorbeeld het sociale bewijs van deelname en betrokkenheid bij culturele evenementen, de clubs en netwerken waartoe je toegang hebt, en een bewijs van je steun aan kunstenaars of startups. In de toekomst zal je NFT-collectie ook een bewijs zijn van de gebeurtenissen en initiatieven die je mogelijk hebt helpen maken. NFTs zijn veel meer dan alleen digitale certificaten van eigendom. Het is een onweerlegbaar bewijs van je professionele en privé nalatenschap. Daarom is het van groot belang dat we onze gebruikers kennis laten maken met deze revolutionaire technologie.’’

NFT-eigenaren krijgen toegang tot zowel digitale als fysieke BOTS voordelen. Dit zal exclusieve toegang tot kennisdelende groepen omvatten waar de liefhebbers van fintech, web3, trading, crypto en beleggen elkaar ontmoeten. Ook zal BOTS digitale en fysieke evenementen hosten waar NFT-houders kunnen luisteren naar deskundige sprekers en tegelijkertijd ook kunnen netwerken. Tot slot kunnen alle NFT eigenaren airdrops verwachten die in een later stadium zullen worden aangekondigd.

De bots zijn geïnspireerd op de huidige bots die worden aangeboden op het BOTS beleggingsplatform en zullen 3D modellen zijn in verschillende varianten, met allerlei attributen en looks. Deze bots verschillen in zeldzaamheid en zullen willekeurig over de collectie worden verdeeld, zodat iedereen een gelijke kans heeft op een zeldzame NFT.

De beperkte collectie, bestaande uit 3.000 NFTs, zal verkocht worden voor het equivalent van €360 in Ethereum. De verkoop start op 15 juli via de website: https://nft.bots.io.