Belgische e-commerce sector krijgt nieuwe vakbeurs op 1 en 2 december in Kortrijk Xpo

Belgische e-commerce sector krijgt nieuwe vakbeurs op 1 en 2 december in Kortrijk Xpo

Op 1 en 2 december wordt E-COMMERCE 2014 in Kortrijk Xpo hét contactplatform voor oplossingen voor e-commerce. Tot op vandaag is er een grote vraag naar informatie voor het opzetten van webshops & e-commerce, en het verder optimaliseren ervan. Met deze nieuwe conceptbeurs willen Kortrijk Xpo en UNIZO op een toegankelijke en erg bevattelijke manier hierop een antwoord bieden.

Ondernemers helpen in bewegende markt

Bart Wallays, segmentdirecteur UNIZO Nationaal: “Ondernemers moeten zich steeds sneller aanpassen aan de innovatieve wereld van ‘commerce & e-commerce’. Vandaar dat UNIZO zonder aarzelen volop haar schouders zet onder de lancering van deze beurs. Duizenden ondernemers zijn in België aan het overwegen, zoeken, starten en groeien in de e-commerce markt."

"Deze beurs zal op hun maat zijn waarbij ze tijdens deze twee dagen kunnen rekenen op ondersteuning bij de ontwikkeling, lancering en optimalisatie van hun webshop, inspiratie van collega-ondernemers die intussen sterke e-commerce spelers zijn geworden en tenslotte verrassen we de bezoekers van de beurs met een blik op de e-toekomst.”

Contactplatform

De beurs zal bestaan uit 6 productzones: Webshop Development, Pay Systems, Online Marketing, Logistics, Services en Advice & Consultancy. Zo kunnen bestaande e-tailers gericht de beurs bezoeken en kunnen ondernemers/retailers/winkeliers, die e-commerce in hun bestaande business willen integreren, en starters zich perfect oriënteren.

Er wordt volop gewerkt aan een boeiend programma met casestudies, seminars, trendpresentaties, enz… en enkele leuke technologische hoogstandjes. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan een sfeervolle setting - met free catering voor zowel bezoekers als exposanten - om niet alleen alle actoren uit de markt samen te brengen, maar ook business opportuniteiten, ondernemerschap en networking te stimuleren.

Standen voor Exposanten 

Dankzij de conceptstanden presenteren exposanten zich op een kostenbewuste en kwalitatieve manier met een instapklare all-in stand voor 2.495,00 EUR (+ BTW) in een full service concept. Onlangs werd een preview georganiseerd waar zowel exposanten als geïnteresseerde firma’s het concept kwamen ontdekken.

De reacties waren unaniem: mooie, kwalitatieve, instapklare all-in standen die een bedrijf toelaten om hun oplossingen / diensten voor e-commerce op een eenvoudige en kostenbewuste manier
aan de doelgroep uit B2B en B2C voor te stellen. Enkele van de reacties geven perfect het algemene gevoel weer:

  • Tara De Regge, FeWeb : “De demo stand oogt ruim en aangenaam en de kwaliteitsvolle ondersteuning wekt bij ons een gevoel van vertrouwen op. Op naar twee succesvolle beursdagen!”
  • Michel Dewaele, Bubble Post : “Tof concept.”
  • Christophe Joos, PHPro : “Fris standenconcept met professionele look”
  • Yasko Secelle, Easyhost : “Alles is meteen duidelijk, en de uniformiteit is echt een pluspunt”
  • Julie Synave, the AIM : “Bijzonder uitnodigend concept"

Wil ook u als exposant deelnemen aan dit gloednieuwe event? Dan bent u nu al in goed gezelschap: met niet minder dan 68 aanmeldingen is 50% van de beursoppervlakte gereserveerd. Wie als exposant wil deelnemen, of wie vragen of suggesties heeft, kan contact opnemen met Gil Decuyper via ecommerce@kortrijkxpo.com

E-Commerce 2014 Gratis Bezoeken?

Geïnteresseerden kunnen E-COMMERCE 2014 gratis bezoeken, mits online voorregistratie via www.ecommercexpo.be met code 746234. De bezoekersbadge geeft niet enkel toegang tot de beursvloer, maar ook tot de seminars en de free catering.

PRAKTISCH

  • maandag 1 december 2014 14.00-21.00u
  • dinsdag 2 december 2014 14.00-21.00u
  • Locatie: Kortrijk Xpo - hall 6
Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 84.663 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief