Bellen wordt goedkoper voor de Mobile Vikings

Bellen wordt goedkoper voor de Mobile Vikings

Vanaf vandaag, maandag 25 november, bellen bijna alle Mobile Vikings goedkoper binnen de bundel van hun keuze. Binnen de bundels van 10, 15 of 25 euro, wordt mobiel bellen significant goedkoper.

Nieuw Aanbod

Vikings met een bundel van 10 euro betalen nog slechts 20 cent voor hun gesprek; voordien was dat 33 cent. Voor dezelfde prijs hebben ze nu een belwaarde van 50 minuten per maand in plaats van 30 minuten. Ook binnen de bundels van 15 en 25 euro dalen de gesprekskosten en stijgt het aantal belminuten. De twee bundels 40 en 60 euro worden versmolten tot een nieuwe bundel van 50 euro. Deze bundel is goed voor 1000 belminuten – of bellen aan 5 cent per minuut - 2.000 sms'jes en 5GB data per maand. Dankzij deze tariefaanpassingen situeren de beltarieven van Mobile Vikings zich nu in de middenmoot. Op het vlak van data, service en community, de corebusiness van Mobile Vikings, blijft het aanbod top.

Luisteren naar onze Vikings

“De Mobile Viking community is steeds onze belangrijkste inspiratiebron geweest om onze tarieven en service te optimaliseren. Uit de interactie met onze meer dan 40.000 Facebookfans en meer dan 24.000 Twittervolgers blijkt dat de Vikings meer willen bellen voor het bedrag dat ze opladen. Daaraan komen we nu tegemoet. Dat neemt niet weg dat we op de eerste plaats een data-, community- en servicespeler blijven. Zo start ons data-aanbod met 500 MB voor de bundel van 10 euro maar al snel loopt dit op tot 3, 4 of 5 GB, Vikings onder elkaar kunnen gratis 300 sms’jes sturen en tot 1 uur per dag gratis bellen en onze helpdesk blijft één van de referenties binnen de markt” stelt Hans Similon, Chief Viking - Evangelist bij Mobile Vikings

Vanaf de eerstvolgende herlaadbeurt

De nieuwe tarieven gaan in vanaf de eerstvolgende herlaadbeurt en dus niet voor iedereen op 25 november. Tenzij je die dag herlaadt uiteraard.

Voor meer info kan je terecht op de mobilevikings.be

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 92.364 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief