Mobile Vikings zet community centraal in nieuwe campagne

Mobile Vikings zet community centraal in nieuwe campagne

Mobiele provider Mobile Vikings lanceert vandaag een campagne waarbij elke Viking een jaar gratis kan bellen, sms’en en surfen als hij/zij binnen zes maanden vijf vrienden overtuigt om Mobile Viking te worden. Het bedrijf zet de campagne in de kijker door drie leden van haar community centraal te zetten.

A year for free

Mobile Vikings zet zijn bestaande Member gets Member-systeem in de kijker waarbij nieuwe Vikings tijdens hun registratie het telefoonnummer of e-mailadres kunnen invullen van de Viking die hem/haar heeft overtuigd. Die laatste ontvangt dan automatisch € 15 belwaarde. Binnen de nieuwe campagne ‘A year for free’ krijgt iedereen die erin slaagt om binnen de zes maanden vijf vrienden Mobile Viking te maken, niet 5 x € 15, maar een heel jaar gratis belwaarde (12 x € 15).

Met deze campagne komt Mobile Vikings voor het eerst op tv in België, en maakt het gebruik van advertenties op verschillende online platforms. Opvallend is dat de provider daarvoor beroep doet op zijn eigen community: echte Vikings Juan, Tim en Yasmine maken reclame en kunnen via ‘hun’ spotje gratis belwaarde verdienen.

Vikings in de spotlight

“Op vraag van heel wat Vikings hebben we ervoor gekozen om onze communicatie ook via andere media-kanalen te verspreiden. We hebben hiervoor echte Vikings in de spotlight gezet. Letterlijk! Deze campagne is voor de community, door de community,” vertelt Dorien Aerts, Chief Marketing Viking.

Om die vijf vrienden te overtuigen en zo een jaar gratis te bellen, sms’en en surfen, heeft Mobile Vikings een aantal tools verzameld op wordviking.be die je kunt personaliseren: een Facebook en Twitter calculator die je potentiële belminuten, sms’en en GB uitrekent, sms’en en e-mails met een leuke Vikingboodschap, etc.

Meer info over de campagne kan je vinden op www.wordviking.be of op de website van Mobile Vikings.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 84.639 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief