Overstelpt door het vele werk? Online platform ListMinut zorgt voor een pauze!

Overstelpt door het vele werk? Online platform ListMinut zorgt voor een pauze!

Vroeger opstaan om het ontbijt van de kinderen klaar te maken, naar de winkel gaan om schoolgerief en boeken aan te schaffen, heen en weer rijden tussen huis, school en werk... kortom, u weet niet meer waar eerst te beginnen!

ListMinut - Hoe werkt het ? from ListMinut on Vimeo.

ListMinut

Hoe gaat u erin slagen om tegelijk op kantoor goed te presteren, voldoende aandacht te geven aan de opvoeding van uw kinderen, en daarnaast nog uw hond uit te laten, uw auto te onderhouden en zo meer?
U hebt geen tijd meer voor uzelf en zou graag af en toe eens op adem komen, al was het maar voor een paar uurtjes? ListMinut komt met een oplossing. 

Wij bieden u de mogelijkheid om uw tijd op een andere manier te besteden in slechts enkele klikken. ListMinut is een jonge start-up die in februari 2013 werd opgestart door een kleine hardwerkende en enthousiaste ploeg. Het concept van ons project steunt op een vernieuwend en beloftevol idee:

Webplatform

Via een webplatform, wat meer vrije tijd geven aan mensen die het veel te druk hebben om een aantal dagdagelijkse taken uit te voeren, door ze in contact te brengen met mensen die graag een centje bijverdienen door werkjes op te knappen voor anderen.

Dit totaal nieuw concept is nog geen jaar geleden van start gegaan in Brussel en kent al een aardig succes bij heel wat leden (dienstverleners en –aanvragers): ons webplatform telt al ongeveer 8.500 gebruikers waarvan ongeveer de helft dienstverleners.

Ons project breidt zich iedere dag uit, er komen steeds nieuwe gebruikers bij. Daarom willen we het vanaf nu ook in Vlaanderen lanceren. Meer dan 800 Nederlandstalige gebruikers boden zich al spontaan aan op ListMinut! Hierdoor staan nu reeds 500 Vlaamse dienstverleners klaar om allerlei diensten en klussen uit te voeren.
Een dienst aanvragen is heel eenvoudig: u hoeft zich gewoon in te schrijven en in te loggen op het webplatform, u beschrijft er uw aanvraag en vermeldt de prijs die u bereid bent te betalen voor de dienst. Bekwame dienstverleners uit uw omgeving bieden u hun diensten aan. Vervolgens kiest u zelf de persoon aan wie u liefst uw taak toevertrouwt.

Dit systeem waarmee particulieren elkaar kunnen helpen is gebaseerd op nabijheid en vertrouwen. De website heeft daarom een evaluatiesysteem ontwikkeld waarmee dienstverleners een evaluatie krijgen na de uitvoering van een dienst. Zo wordt u in contact gebracht met personen uit uw buurt die over de nodige vaardigheden beschikken en op wie u kunt vertrouwen.

Op dit ogenblik werden al meer dan 900 werkuren ‘uitgespaard’ dankzij onze sympathieke dienstverleners en nagenoeg 96% van de dienstaanvragers verklaarde zich tevreden. Meer info kan je vinden op www.listminut.com.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 84.524 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief