4 Redenen waarom cases indienen gratis is voor de Digital Marketing Awards

4 Redenen waarom cases indienen gratis is voor de Digital Marketing Awards

Twee weken geleden hebben we met FeWeb en Bloovi De Digital Marketing Awards gelanceerd. Een award voor digitale campagnes die uitblinken in hun Performance. Vanaf de lancering hebben we er voor gekozen geen geld te vragen om een case in te dienen. En wel voor deze 4 redenen:

1. Iedereen moet kans krijgen op een Digital Marketing Award

Om erkenning te krijgen voor jouw hard labeur willen we geen financiële drempel creëren. Iedereen moet zijn case kunnen indienen en zo kunnen meedingen voor een award. Daarom hebben we er ook voor voor gekozen om het indienen van een case erg eenvoudig te houden. 

2. Je hoeft niet langer te wachten

Mochten we zoals andere awards een prijs vragen om een case in te dienen moet je vaak nog wachten op goedkeuring van bovenaf. Om geen onnodige tijd te verliezen kan je dus direct jouw performance marketing case waarop je trots bent indienen.

3. Waarom zouden we ook? 

Laat ons duidelijk zijn: FeWeb en Bloovi organiseren de Digital Marketing Awards om digitale talenten en gemotiveerde teams in de kijker te plaatsen. Beide organisaties houden van dichtbij de markt in het oog en zien vaak erg sterke acties en campagnes de revue passeren. 

Waarom zouden we dan ook geld vragen om mee te doen? Sterke cases, digitale talenten en gemotiveerde teams verdienen het om erkenning te krijgen.

4. Hoe meer zielen hoe meer vreugd

Bij FeWeb en Bloovi zijn we ervan overtuigd dat we pas een award voor de sector kunnen organiseren als iedereen kan deelnemen. Een Award Show organiseren met 14 ingeschreven cases is helemaal niet representatief. Dus ja, hoe meer cases, hoe meer vreugde :-)

Cases gratis indienen tot 25 september

We vragen geen toegangsprijs, hebben een ervaren jury en willen de digital performance van jouw campagne in de kijker plaatsen. Als je jou hierin kan in vinden moet je zeker jouw case indienen.

 

Dien hier jouw case in!

 

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 84.821 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief