Developer? Volg het Microsoft Connect event via deze video stream!

Developer? Volg het Microsoft Connect event via deze video stream!

Benieuwd naar wat Microsoft in petto heeft voor developers? Het is zover! Vanaf 16u Belgische tijd, gaat de Connect Conference live te volgen via Bloovi. Hieronder kan je de conferentie op de voet volgen via een livestream. 

Livestream

Connect (); Conference?

Dit najaar, op 18 en 19 november, is er voor de tweede maal het Connect(); evenement. Verwacht wordt dat Microsoft een tipje van de sluier zal oprichten over haar nieuwste innovaties op het vlak van developer tools én zal er ook een blik worden geworpen op de toekomstige plannen van Microsoft. 

Vorig jaar, op de eerste Connect(); sloeg Microsoft een nieuwe weg in met een cross-platform .NET voor Linux en OSX, en dit beschikbaar als open source! Verder introduceerde Microsoft daar ook de gratis Visual Studio Community Edition. Ook dit jaar zijn weer een aantal grote namen binnen het bedrijf van de partij, waaronder Scott Guthrie, Brian Harry en Scott Hanselman.

Voor de eerste keer zal je de livestream van het event rechtstreeks vanop de eerste rij kunnen volgen op de Bloovi website! Na de live keynotes kan je de meer dan 70 on-demand sessies naderhand bekijken. Benieuwd? Dankzij de livestream bovenaan deze pagina kan je het event op de voet volgen.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 84.832 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief