Dit is Gentse Student ondernemer van het jaar

Dit is Gentse Student ondernemer van het jaar

Foto: Maxim Sergeant

Jonge ondernemer Maxim Sergeant (20) werd deze week gekozen tot Gentse Student Ondernemer van het Jaar 2015. Sergeant is de drijvende kracht achter de online bestelplatform bakkersonline.be. Een platform dat intussen 15.000 consumenten de kans geeft om online orders te plaatsen bij hun lokale bakker. 

Online order plaatsen bij lokale bakker

Dankzij Bakkersonline bestellen al meer dan 15.000 mensen hun brood en banket online bij hun plaatselijke bakker. Met minder lange wachtrijen en meer comfort tot gevolg. Het platform werd opgericht in 2010 door Ben van Gorp en Thomas Anthoni. Maxim Sergeant had twee jaar geleden hetzelfde idee, maar ontdekte dat bakkersonline al bestond. Daarom sloeg hij de handen in elkaar met Ben van Gorp & Thomas Anthoni.

Intussen is Sergeant de drijvende kracht achter bakkersonline.be: 

Internationale expansie

Sergeant is van plan om de dienst ook uit te rollen voor slagers en andere lokale leveranciers van verse producten. Daarnaast plant hij ook een internationale uitrol van het platform. In Nederland lanceerde hij Broodhalen.nl, maar ook in Frankrijk werd intussen een soortgelijke dienst op poten gezet met Boulangerenligne.fr. Om de uitrol te versnellen is Sergeant daarom op zoek naar investeerders. 

Eerder deze week kreeg Sergeant de prijs van Gentse Student Ondernemer van het jaar. Sergeant studeert momenteel nog Handelswetenschappen. Volgend jaar start hij zijn master in Management & Informatica. 

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 84.664 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief