Mobile Vikings kondigt gloednieuwe databundels aan

Mobile Vikings kondigt gloednieuwe databundels aan

Bron foto: Mobile Vikings

Vanaf 5 oktober lanceert Mobile Vikings gloednieuwe databundels. Fanatieke bellers kunnen verder met de bestaande bundels, maar voor Vikings die grote hoeveelheden data verbruiken komen er 4 nieuwe bundels op de markt. De operator geeft in oktober ook 30 gratis Viking Talk minuten weg, om de voip-dienst te promoten. 

Nieuwe bundels

"Voor elke type surfer of fanatieke beller is er nu een bundel op maat beschikbaar," zegt Mobile Vikings in een blogpost. Vanaf 5 oktober zijn de bundels beschikbaar voor het grote publiek. Het aanbod waar Vikings per dag gratis 60 minuten naar elkaar kunnen bellen en 300 gratis sms'en kunnen versturen blijft ook behouden. 

Dataverslaafde Vikings die nu voor 50 euro opladen krijgen een bundel van 10 gigabyte, 5000 sms berichten en 500 minuten aan belwaarde in de plaats. 

30 minuten gratis Viking Talk 

Daarnaast komen er ook vernieuwingen voor de voip-dienst Viking Talk. Zo krijgen Vikings vanaf 5 oktober eenmalig 30 gratis belminuten om Viking Talk gratis uit te proberen en te ervaren hoe het is om via het internet te bellen. Viking Talk kan je uitproberen via de officiële Viking-app. 

Meer info: mobilevikings.be

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 84.639 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief