Mobile Vikings viert honderdduizendste gebruiker van Viking App

Mobile Vikings viert honderdduizendste gebruiker van Viking App

De mobiele operator Mobile Vikings viert feest. Meer dan 100.000 klanten hebben intussen hun app gedownload. De mobiele provider zocht uit wie die honderdduizendste gebruiker is, en ging hem opzoeken met een verrassing.

Hans Similon, Chief Viking bij Mobile Vikings, verbergt zijn enthousiasme niet: “We stellen vast dat onze gebruikers hun smartphone zo efficiënt en zo vaak mogelijk gebruiken voor zoveel mogelijk nuttige toepassingen. Hoewel alle praktische informatie voor de moderne Viking gemakkelijk terug te vinden is op onze website, is een app nog sneller en eenvoudiger in gebruik. We hebben ervoor gekozen om onze app niet te overladen met toeters en bellen, maar wat hij doet, dat doet ie snel en goed.”

Eén op de twee Vikings gebruikt Viking App

Vooral jonge mensen zweren bij het gebruik van een app voor honderd en één praktische dagelijkse toepassingen. De gemiddelde gebruiker van een smartphone gebruikt maandelijks zo’n 25 apps. Hij gebruikt ze vooral voor het raadplegen van nieuws, voor navigatie, sociale media, muziek en weersinformatie. Daarnaast is het aantal toepassingen bijna onbegrensd. Dagelijks komen er honderden nieuwe apps bij. De Viking App wordt vooral gebruikt om de status van de belwaarde en het Vikingvoordeel te controleren en voor het veilig herladen, maar hij toont ook de historiek van het verbruik per simkaart.

“Na amper zeven maanden wordt onze app door de helft van alle Vikings gebruikt, en dat overstijgt onze initiële verwachtingen”, vertelt Hans Similon. “Vandaag is de app beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone. We houden nauwgezet bij op welke manier deze gratis service gebruikt wordt, om hem nog beter te kunnen kneden naar de wensen van onze Vikings.”

Mobile Vikings verraste 100.000ste downloader

Toen Michiel de app installeerde op zijn smartphone, kon hij niet vermoeden dat hij de honderdduizendste gebruiker was. Na wat stiekem overleg met zijn vriendin, wisten de Vikings hem te overvallen met een speciaal gebakken feesttaart.

Michiel gebruikt de app op zijn Android-toestel. Daarmee behoort hij tot de nipte meerderheid. In totaal zijn er intussen net geen 51.000 Android-gebruikers, 48.000 iOS-gebruikers en 1.600 Windows Phone-gebruikers.

De Viking-app vindt u in de Google Play Store, de iOS App Store en de Windows Phone Store.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 84.639 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief