Naar Eday in Amsterdam met korting via Bloovi? Dat kan:

Naar Eday in Amsterdam met korting via Bloovi? Dat kan:

Emerce eDay is het jaarlijkse event over de toekomst van e-business. De elfde editie van eDay vindt plaats op 8 oktober aanstaande in De Kromhouthal Amsterdam. Bloovi-lezers krijgen fikse korting! Claim ze hier

In 100+ sessies door 70+ sprekers staat the future of media, e-business and marketing centraal. Thought leaders en disrupters van bedrijven als Procter & Gamble, Nest Labs, Cheezburger en Audi delen de laatste ontwikkelingen in de digitale wereld en geven antwoord op de vraag What’s next?.

De 2.000+ bezoekers van eDay zijn managers en decision makers in e-business, media, marketing en IT bij bedrijven als Nike, Zalando, ABN AMRO, ANWB, Google, HEMA, ING, IKEA, KLM, Unilever, Unicef, Coca Cola, Ahold en KPN.

Een greep uit de line-up van #eDay15:

Bekijk alle vastgelegde sprekers

Part of Amsterdam eWeek

Emerce eDay is het bekendste event van Amsterdam eWeek, het internationale festival voor online business, media, marketing en technologie. Het vind plaats van 5 tot en met 10 oktober overal in Amsterdam.

Korting voor Bloovi lezers

Via Bloovi profiteert u van € 50,- korting. Registreer je nu en kies voor ‘Regular ticket (Discounted €50)’. Alle eerdere edities van eDay waren uitverkocht - wees er op tijd bij.

Meer informatie? Check de website van Emerce eDay voor meer informatie over het programma en de sprekers. Via Bloovi ontvangt u €50 korting door u te registreren met de speciale kortingscode.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 91.194 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief