4 redenen waarom jij de keynote over Inbound Marketing op Conversion Day niet mag missen

4 redenen waarom jij de keynote over Inbound Marketing op Conversion Day niet mag missen

Elke marketingafdeling krijgt er hoofdpijn van: de snelheid waarmee consumenten traditionele advertising de rug toekeren en zelf informatie zoeken over hun volgende aankoop. Advertenties bedenken, slimme slogans uitdokteren en de harten van consumenten winnen door hun lees-of kijkervaring te onderbreken met … reclame. Zo werkt het niet meer.

Of beter; het volstaat niet meer. Er wordt nog amper geklikt op banners, TV-advertenties worden uitgesteld en nooit meer bekeken, directe mailings belanden rechtstreeks in de prullenbak. Interrupt advertising heeft nog een plaats in de traditionele marketing-mix, maar de efficiëntie ervan neemt enorm af. Als consument stippel je vandaag zelf je parcours uit, en alle informatie die je nodig hebt ligt op het web te rapen.

Wat een marketeer vandaag nodig heeft, is een totale strategie die op nieuwe realiteit inspeelt. Een strategie die werkt én implementeerbaar is. Die rechtstreeks klanten oplevert, meetbaar is en een duidelijke ROI biedt. Als je jouw digitale strategie in resultaten én meetbare cijfers wil omzetten, wordt het tijd om Inbound Marketing op je agenda te zetten.

Meer weten? Hier is alvast onze snelcursus Inbound Marketing - het volledige verhaal vertellen we op 2 juni tijdens Conversion Day, met enkele unieke topsprekers.

Inbound Marketing in 4 eenvoudige stappen

Wil je dit artikel verder lezen? Klik hier.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 91.760 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief