OutputLinks Communications Group selecteerde Anja D'Hondt, Managing Partner duomedia - marketingcommunicatie en PR-bureau, gebaseerd in Brussel (België) - samen met zes andere vrouwen voor de 2012 Women of Distinction Award.

Jaarlijkse awards

Deze jaarlijkse Women of Distinction Awards onderstreept de talrijke prestaties van uitzonderlijke vrouwen wereldwijd in document communications, graphic arts en high volume transaction output industrieën. Bekroond tijdens GRAPH EXPO 2012 in Chicago, werden de zeven – gerespecteerd en bekend in de industrie – geselecteerd door OutputLinks Communications Group voor hun ervaring, leiderschap en bijdrage aan de sector. Nominaties werden gedurende het jaar ingestuurd door bedrijven en professionals in document management en print. Alle genomineerden werden gewaardeerd op professionele-, technische-, ondernemers-, management- en marketingvaardigheden.

Julie Plata, co-CEO van OutputLinks Communications Group, voegt toe, "Deze erkende groep vrouwen hebben een impact en invloed op onze industrie, ze onderscheiden zichzelf en dragen talent en innovatie bij; ze zijn leiders op meerdere vlakken. Bedankt aan alle geselecteerden voor de inzet en van harte gefeliciteerd."

Studiebeurs

De Women of Distinction kennen jaarlijks een studiebeurs toe van $5,000, gesponsord door OutputLinks en beheerd door EDSF, de internationale non-profit organisatie voor document management en communicatie industrieën.

Anja D'Hondt, Managing Partner van duomedia, besluit: "Ik ben weliswaar reeds vele jaren actief in deze industrieën, en er ook door gepassioneerd, toch kwam de Awards als een complete maar aangename verrassing. Ik ben zeer vereerd, en zie het ook als een erkenning voor het hele agentschap en ons engagement naar klanten, media, partners en alle andere actoren uit de industrie. Dank aan OutputLinks voor dit prachtige initiatief, dat allen ook motiveert om verder bij te dragen tot het succes van de sector."

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi