2Mpact behaalde eind september het AnySurferlabel. Dat wil zeggen dat de site van 2Mpact toegankelijk is voor iedereen, ook voor mensen met een handicap. 2Mpact werd bovendien als zesde aan de lijst van erkende toegankelijke webbouwers toegevoegd.

AnySurfer is een nationaal project van Blindenzorg Licht en Liefde vzw. Zij willen de digitale wereld toegankelijker maken voor mensen met een handicap, zonder daarbij een vlotte bruikbaarheid voor iedereen uit het oog te verliezen. 2Mpact onderschrijft deze visie. Patrick De Sutter, consultant bij 2Mpact: "Het gaat niet louter over toegankelijkheid voor mensen met een beperking, maar wel over een betere website voor elke bezoeker."

2Mpact werd als zesde aan de lijst van erkende webbouwers toegevoegd, wat wil zeggen dat zij bewezen hebben dat ze toegankelijk werken. "Het AnySurferlabel is een kapstok voor zowel klanten als webbouwers om hun website beter te maken. Wij dragen deze boodschap graag mee uit naar onze klanten", aldus Patrick De Sutter.

FEBEM, Federatie van Bedrijven voor Milieubeheer en klant bij 2Mpact, behaalde begin september als eerste bedrijfsfederatie in België het AnySurferlabel. FEBEM gaf aan als bedrijfsfederatie een voortrekkersrol te willen spelen en dat het label perfect binnen hun filosofie past. Ook zij willen het goede voorbeeld geven aan hun leden.

-- --
Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi