Adobe Systems Incorporated heeft Mark Zablan aangesteld als President van Adobe's activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Zablan rapporteert aan Matt Thompson, Senior Vice President Worldwide Field Operations.

Carrièreverloop

Zablan is afkomstig van Experian, waar hij de rol vervulde van Managing Director Marketing Services in Europa en waar hij eerder verantwoordelijk was voor de business in Noord-Amerika. In deze rollen heeft hij een sterke, professionele reputatie opgebouwd door marketeers te ondersteunen bij het begrijpen van en anticiperen op consumentengedrag binnen verschillende digitale kanalen.

Met de komst van Zablan haalt Adobe precies op het goede moment de juiste ervaring in huis, nu ontwikkeling van de Digital Marketing-business naar een hoger plan getild wordt. Onlangs werd een prikkelende marketingcampagne uitgerold waarin een aantal marketing-mythes ontkracht werken en de Adobe Marketing Cloud geïntroduceerd werd. Met de Marketing Cloud demonstreert Adobe zijn leiderschap op het gebied van digital marketing.

"Adobe zet in op veelomvattende, cloud-gebaseerde oplossingen en de manier waarop Adobe deze oplossingen op de markt brengt, is sterk veranderd", zegt Matt Thompson. "De aangekondigde verandering binnen het management kan worden gezien als onderdeel van een breder plan om de overstap te maken naar een uniek wereldwijd channel-programma. Daarnaast bevestigen we hiermee dat we aan de behoeften van de enterprise-klanten in EMEA voldoen. Mark neemt ruime ervaring mee vanuit zijn leidinggevende functies in Noord-Amerika en EMEA. Hij is de aangewezen persoon om ondersteuning te bieden aan klanten binnen de EMEA-regio en is een versterking voor zowel de Digital Media- als de Digital Marketing-business."

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi