Bloovi.be is er in de eerste plaats om te communiceren  over alles wat rond "web" draait. Onze nieuwe slogan wordt trouwens "News, Knowledge, Inspiration & More" Onderdeel daarvan is het helpen ontwikkelen van de sector door het verspreiden van verregaande kennis en de nieuwste ontwikkelingen. Hiervoor hebben we de cel "Bloovi Events & Education" verder vorm gegeven.

Wat kan je verwachten van "Bloovi Events & Education"?

Een 400-tal mensen mochten al even proeven van een Bloovi event tijdens het Google Analytics Business Conference (mei 2012) en Search University (juni 2012). Met deze twee events werd te toon gezet voor de verdere uitbouw van Events & Education.

We gaan vanaf dit najaar een stapje verder en bieden, naast meer events in 2013, nu ook enkele high-level workshops aan.

"De google analytics opleidingen zijn een eerste in een lange reeks opleidingen. Vanaf 2013 maken we ook een onderscheid tussen congressen en workshops. De Bloovi congressen hebben het doel een breed publiek te inspireren, toekomstbeelden te schetsen en kennis door te geven. Bij workshops is het eerder zo dat we in kleinere groepjes mensen gaan opleiden. Tijdens de workshops wordt er dus veel dieper ingegaan op bepaalde onderwerpen en krijgen de deelnemers persoonlijke begeleiding en advies. Zo kunnen we iedereen in onze sector optimaal ondersteunen." - Olivier Van Baeveghem, Event Manager bij Bloovi.

2 Google Adwords Trainingen

Deze twee Google Adwords opleidingen gaan door in Gent (15 november) en Antwerpen (29 november). De titels zijn :

  1. Hoe Google Analytics optimaal laten samenwerken met Google Adwords & Hoe hiermee Conversies Boosten?
  2. Hoe Google Adwords Campagnes Optimaliseren voor hogere ROI & tegelijk Tijd Besparen tijdens het Managen?

De opleiding gaat door onder begeleiding van gecertificeerd Adwords docent Lore Van Besien. Maximaal 15 mensen kunnen deelneme om zo de ruimte te creëren voor een heel persoonlijke aanpak. Elke aanwezige zal ook uitgebreid de kans krijgen om vragen te stellen.

Meer info en inschrijvingen

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi