Recent lanceerde Flexmail de "Smart Builder", een revolutionaire tool die het ontwerpen van een e-mailbericht herleidt tot het schuiven en manipuleren van drie eenvoudige bouwstenen. Met de Smart Builder wil Flexmail haar positie als E-mail Service Provider zowel binnen als buiten Europa verder uitbouwen en verstevigen.

Smart Builder

Met de Smart Builder veegt Flexmail in één klap de vele problemen die het ontwerpen van een e-mailbericht met zich mee brengt van de baan. Dankzij deze tool kunnen de gebruikers een e-mailbericht opstellen door het slepen en manipuleren van drie contentblokken:  een tekstblok, een afbeeldingsblok en een editorblok. De lay-out van het bericht wordt bepaald door het kiezen van verschillende opties in de eigenschappen. Zo worden de opmaak van de linken, de breedte van het bericht, de achtergrondkleuren en de marges simpelweg gekozen uit het menu.

Fail-proof

Pas wanneer de gebruiker klaar is met het ontwerpen van zijn bericht wordt de kracht van deze intuïtieve Smart Builder duidelijk. Rekening houdend met alle eisen van de verschillende e-mail clients genereert de tool de meest ideale HTML-code voor het bericht. Zo kan Flexmail een perfecte weergave garanderen in alle desktop, webmail en mobile e-mail clients.  Het renderen van die HTML-code gebeurt volledig in de achtergrond op het moment dat de gebruiker het bericht opslaat.

"De fail-proof Smart Builder is uniek en combineert gebruiksgemak en betrouwbaarheid, terwijl er een maximale flexibiliteit wordt gegarandeerd.", aldus hoofdprogrammeur Thomas Vangelooven.

Ontwikkeling

De Smart Builder kwam tot stand na een uitgebreide analyse van de problemen die heel wat gebruikers tegenkwamen bij het aanmaken van hun e-mailberichten. "Al bijna 10 jaar behandelt de Flexmail Helpdesk dergelijk gebruikersproblemen. Die knowhow is dan ook de basis voor het ontwikkelen van een tool die daaraan het hoofd kon bieden", vertelt Jacqueline Mahieux, Managing Partner van Flexmail nv.

"We hebben ook bestaande tools onderzocht en geanalyseerd. Steeds weer kwamen dezelfde beperkingen aan het licht: gebruiksgemak ten koste van flexibiliteit. Een geheel nieuwe aanpak drong zich dus op", licht Jacqueline nog toe.

Innovatief

Met de Smart Builder heeft Flexmail dan ook definitief gebroken met de bestaande technieken. Gebruikers kunnen vanuit een blanco canvas vertrekken en volledig zelf bepalen hoe ze hun e-mailbericht willen opbouwen aan de hand van drie verschillende contentblokken, zonder zich zorgen te maken over hoe het e-mailbericht uiteindelijk zal verschijnen in de verschillende e-mailsoftware.

"Met de Smart Builder hebben we kortom een volledig betrouwbaar en flexibel systeem waarmee iedereen, ongeacht technische kennis, zijn bericht kan ontwerpen. Daarmee hebben we de beste oplossing op de markt voor het aanmaken van correcte en spamvriendelijke e-mailberichten", luidt het nog.

Deze Smart Builder is de derde tool van Flexmail voor het opmaken van E-mailberichten. Dit volledige pakket stelt Flexmail in staat om in de behoeften van al haar klanten te voorzien.

-- --
Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi