Bij Bloovi waren we enorm verheugd de 1e Belgische editie van de Google Analytics Business Conference te mogen organiseren.

Ga naar de page met Slideshares en Youtube clips!??

De conferentie is ontstaan vanuit een voeling met de markt. We zien namelijk een sterke evolutie naar een datadriven manier van zakendoen. Tegelijk zien we een zeer duidelijke behoefte om met de tools te werken die online data kunnen meten en daaruit de juiste conclusies te kunnen trekken.

Google Analytics

De tool Google Analytics evolueert meer en meer naar een Business Intelligence tool. Een tool die heel veel data omtrent onze (online) business verzamelt. Data die we verder in de diepte kunnen analyseren en conclusies trekken. Vanuit deze conclusies kunnen we nieuwe beslissingen nemen en actiepunten neerpennen. Beslissingen die een enorme impact kunnen hebben op onze business. Beslissingen die niet meer gebaseerd zijn op buikgevoel maar op logische data en cijfers. Met als doel om onze business te laten groeien en te laten groeien in een richting die we zelf bepalen.

Daarover ging GABC 2012. 

Programma

We hadden een zeer waardevol programma. Een programma met 12 sprekers die hun vak door en door kennen op vlak van Google Analytics. Mensen van de agencies Semetis, These Days en Wijs zijn 3 van 5 officiële Belgische Certified Partners van Google  Analytics. Ook 3 sprekers van het Google Analytics team uit de US, UK en BE kwamen aan bod. Ze hebben met z'n allen waardevolle kennis gedeeld die een antwoord gaven op de overkoepelende vraag "Hoe kan ik het maximum halen uit Google Analytics".

Alle powerpoints

Bekijk hier alle Powerpoints van alle sprekers. We hebben ook een YouTube filmpje van elke spreker gemaakt.
Veel plezier!

Ga naar de page met Slideshares en Youtube clips!