Truvo Belgium, het bedrijf achter www.goudengids.be, heeft zijn contract met Microsoft voor het gebruik van Bing Maps vernieuwd. Wie gegevens van Belgische bedrijven, handelaars en zelfstandigen opzoekt, zal dus via Bing Maps de routebeschrijvingen blijven opvragen.

Grootste digitale mediabedrijf in België

Truvo is het grootste digitale mediabedrijf in België en de nummer één van de Belgische zoekmachines. Jaarlijks vragen meer dan 2 miljoen gebruikers een routebeschrijving aan via Bing Maps naar een adres dat ze vonden op goudengids.be of wittegids.be.

In 2007 was Truvo een van de eerste bedrijven in België om een overeenkomst te sluiten met Microsoft voor het gebruik van de kaarttechnologie. "Bing Maps helpt goudengids.be om zich te onderscheiden van andere websites. Dat kan dankzij de gebruiksvriendelijkheid, onder meer van de duidelijke en roteerbare luchtfoto's", zegt Edwin Hardy, vicepresident nieuwe media bij goudengids.be.

"Bing Maps werd destijds geïntegreerd in de zoekmachine van goudengids.be wegens het eenvoudige gebruik en de mogelijkheden van de software", aldus Jean-Benoit van Bunnen van Microsoft. "Het contract is hernieuwd om diezelfde redenen, met daarbovenop de prijs, onze service en de klantvriendelijkheid van onze B2B-afdeling."

-- --
Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi