De tabletmarkt groeit veel harder dan verwacht. Het Nieuwsblad volgt deze trend en breidt zijn digitaal aanbod fors uit. Zo is het sinds vrijdag 26 oktober mogelijk om de digitale krant niet alleen op iPad maar ook op iPhone, Android tablets en smartphones en via Windows 8, te lezen.

Het Nieuwsblad en De Gentenaar bieden een nieuwe tablet-ervaring

Het was al langer mogelijk om de digitale krant op iPad te lezen maar Het Nieuwsblad breidt haar aanbod nu uit naar de belangrijkste mobiele platformen. Op al deze platformen kan Het Nieuwsblad gelezen worden zoals men de gewone krant leest: alle artikels, bijlagen en dossiers zijn erop te raadplegen. De pagina's of artikels kunnen ook in tekstversie gelezen worden door ze aan te klikken.

Naast een frisse kijk op het algemene nieuws biedt Het Nieuwsblad het meest uitgebreide regionieuws. ‘Sportwereld' zorgt dan weer voor de beste sportverslaggeving.

Meer mogelijkheden en bereik voor de advertentiemarkt

Het bereik van Het Nieuwsblad via mobiel en tablet breidt met de komst van de nieuwe apps sterk uit. Niet alleen kan de adverteerder met zijn campagne dus een veel grotere doelgroep bereiken, hij kan ook selectiever te werk gaan en kiezen via welke platformen de campagne wordt gelanceerd.

Het Nieuwsblad en De Standaard meteen ook beschikbaar voor Windows 8

Het nieuwe besturingssysteem Windows 8 van Microsoft maakte vorige week zijn intrede en ook Het Nieuwsblad en De Standaard springen met hun app mee op de kar. Microsoft slaat met Windows 8 een totaal nieuwe weg in en wil voor alle devices eenzelfde werkmethode hanteren. Het Nieuwsblad en De Standaard maken meteen ook gebruik van dit vernieuwde platform. Ook hier wordt de krant gelezen zoals men de gewone krant leest.

De nieuwe apps van Het Nieuwsblad kunnen gratis gedownload worden. Om de krant te lezen, heeft men een digitaal abonnement nodig. Elke papieren abonnee heeft ook recht op een gratis digitaal abonnement.

Download de apps hier GRATIS: www.nieuwsblad.be/digitalekrant

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi