Idealabs heeft haar klauwen stevig in de Belgische Startup Community geslagen en oefent vanuit haar thuisbasis Antwerpen een steeds groter wordende invloed uit. Hier een kleine update over waarmee ze bezig zijn, welke startups ze ondersteunen en wat er nog aankomt.

Opening Coffeelabs - vrijdag 19 oktober

Yes sir, Idealabs opent haar eigen coffeebar! Vanaf vrijdag kunnen alle jonge ondernemende zielen in het Antwerpse daar terecht voor hun dosis caffeïne en een inspirerende babbel met collega-entrepreneurs.

Het begint om 17h en happy hour is tussen 17h en 19h. Meer info in de uitnodiging hieronder. Als je erbij wil zijn, kan je hier bevestigen.

Discover the Idealabs Startups

Octopin

Octopin is een campaign manager voor Pinterest. Naast een analytics functie kan je er ook je Pinterest campagnes beter mee beheren. De mannen van Octopin wisten ondertussen al namen zoals Volkswagen en Duval Guillaume Modem te strikken als piloot projecten.

Sob.li

Sob.li pakt een minder leuk, maar daarom niet minder voorkomend probleem aan. Ze zorgen namelijk voor een online ontmoetingsplaats voor de nabestaanden van een overledene. Je kan er foto's, filmpjes en andere media posten en samen de aanwezigheid van je dierbare vereeuwigen op het wereldwijde web.

HSHMRK

HSHMRK biedt je de mogelijkheid om in een paar klikken (of touches) een infographic in elkaar te steken op basis van eigen data. Met de slagzin "Data made fun" maken ze direct duidelijk dat usability en design voor hen heel belangrijk is. Hiermee willen ze zowel de B2C als B2B markt betreden. Want wie wil nu geen infographic over de kwaliteit van je lunches afgelopen week ;-)

De avonturen van deze startups kan je hier volgen.

Wanna partner up?

Idealabs staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen en partnerships. Ben je er dus van overtuigd dat jouw bedrijf of jij zelf voor Idealabs en de startups een meerwaarde kan bieden? Get in touch ...

Nog eens refreshen wat of wie Idealabs precies is? We gingen al eens op gesprek... (VIDEO)

A.M.

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi