De Gentse webbouwer Marlon heeft een nieuwe webshop ontwikkeld: Smart Living Objects. Smart Living Objects is van de oprichters van XLBoom. Alle producten hebben een tijdloos design en worden met de hand gemaakt.

Marlon was verantwoordelijk voor zowel het design als de ontwikkeling van de webshop. Ook het logo is van de hand van Marlon. Van bij het begin lag de nadruk op gebruiksvriendelijkheid en beheerbaarheid.

Gebruiksvriendelijkheid

De gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker weerspiegelt zich zowel in het design als in de technische eigenschappen van de webshop. Het design is functioneel en onderstreept het design van de producten. Dankzij een duidelijke en heldere navigatie kunnen bezoekers snel en eenvoudig de producten vinden waarin ze geïnteresseerd zijn.

De webshop moet ook door Smart Living Objects zelf makkelijk te beheren zijn. Via het op maat gemaakte Fratello CMS kunnen zij vlot de inhoud van de website aanpassen en producten verwijderen of toevoegen. De volledige webshop wordt gesynchroniseerd met Kluwer software. Zo kan Smart Living Objects de stock, bestelinformatie en klanteninformatie opvolgen met hun bestaande systemen.

-- --
Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi