Mundo Digitalis lanceert met trots haar eerste Drupal gebaseerde website. Het is een portaal geworden voor WDM Belgium: www.wdmbelgium.be

Productiehuis Mundo Digitalis

Mundo Digitalis is een onafhankelijk productiehuis voor een breed spectrum van e-business en e-commerce projecten waaronder websites, e-shops en apps. Mundo Digitalis denkt mee na in het voortraject, zorgt voor de realisatie van de digitale oplossingen, en voor inhoudelijke en technische ondersteuning nadien.

Doelgroep

Het nieuwe productiehuis richt zich tot reclame- en communicatie-agentschappen, maar ook tot bedrijven die hun e-communicatie in-house verzorgen en daarbij ondersteuning wensen. Mundo Digitalis werkt onder andere voor Informazout, Indaver, WDM Belgium, TBWA en Boondoggle.

Mundo Digitalis is opgericht door Hans Palmers en Eva Janssen. Hans Palmers was eerder 12 jaar actief bij Agency.com, de digitale poot van de Belgische TBWAgroup, waarvan 6 jaar als Director Online Production . Hij werkte er voor klanten zoals Delhaize, Telenet, KBC, Brico,Lotusbakeries, Mini, DSM en SABIC.

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi