't Is weer zover. Young Prozzz zet het nieuwe "werkjaar" in met een tweede MarCom Meetup! Dit keer in Brussel.

Op donderdagavond 11 oktober organiseert Young Prozzz de tweede MarCom Meetup voor jonge professionals in marketing en communicatie. De gelukkigen die erbij waren op de eerste editie in Gent, herinneren zich ongetwijfeld nog een gezellige drukte en tropische temperaturen. Die zomerse sfeer hoopt men terug te kunnen oproepen in een van de hipste en meest exotische plekjes van de Brusselse Marollen, club Havana.

Ondertussen kennen we allen stilaan de Young Prozzz Meetups... Sfeer, muziek, een bar (lees: pintjes!) en jonge like-minded professionals. Dit zorgt voor een ongelooflijk open en informele sfeer waar netwerken als vanzelf gaat. Om het zakelijk netwerken verder aan te moedigen, krijgen alle deelnemers eigen Young Prozzz business cards. Je kan er een (nieuwe) job vinden, interessante contacten leggen, je laten inspireren of gewoon een gezellige avond beleven. Na 23h draait de DJ het volume omhoog en zetten we de deuren open voor het publiek.

Alle jonge en startende professionals in marketing, communicatie, branding, promotie, public relations, media, copywriting… zijn bij deze gewaarschuwd. Be there or be square!

Inschrijven?

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi