Hoe werkt het ?

Als iemand klikt dan opent de video in een ruimte van 300x200 en zal (maximaal) 30 seconden afspelen. Nadat de video is afgespeeld kunnen bezoekers verder doorklikken naar de landingspagina en website die de adverteerder heeft ingesteld. De video advertenties werken ook met Youtube video's. Op deze manier kunnen adverteerders direct hun branding opkrikken en hun video's via Linkedin promoten. Het mooie is ook dat je tegelijk je Youtube statistieken kan behouden en bekijken met de extra views vanuit de kliks via Linkedin.
>> hier deze image uit deze link http://marketing.linkedin.com/video-on-linkedin-ads

Kostenbeheer

Met Linkedin Advertenties kan je je kosten beheren door te kiezen voor een PPV (pay per view) of een PPC (pay per click). Er geldt een minimum van twee dollar per klik. Zelfs lage totaalbudgetten tot tien dollar zijn mogelijk. En je kan je campagne eender wanneer activeren of stopzetten.

Waarom?

Reikt je boodschap verder dan hetgeen je kan vertellen in een tekstadvertentie? Dan kan video zeer goed werken en zal de impact hoger zijn. En dit voor +/- dezelfde CPC (cost per click) i.v.m. een tekstadvertentie. Ongeacht of je je doelpubliek wil bereiken met een moeilijkere B2B dienst of als je een inspirerende branding boodschap wil verkondigen. Videoadvertenties zijn een goede manier om op te educeren, te overtuigen en te inspireren.

Bekijk hier een video hoe je dat zelf kan beheren