Het agentschap DigitasLBi kondigt meerdere belangrijke aanwervingen aan in haar verschillende afdelingen.

Jean-Philippe Desager (ex-Euro RSCG/Havas), verlaat het agentschap MostWanted om het Client Service Team onder leiding van Renaud de Lombaert, die deze zomer aan de slag ging, te versterken als Senior Account and Business Development Manager. Jean-Philippe heeft een stevige ervaring opgebouwd in de digitale wereld sedert 2004.

Kristof Drossaert vervoegt eveneens het agentschap als Digital Strategist. Hij heeft zijn digitale expertise vooral verworven bij Nivario, These Days, Duval Guillaume en VVL BBDO en is eveneens Lecturer Social Strategy aan de Karel De Groote Hogeschool Antwerpen.

Wat de Technology afdeling betreft, zal Thomas Delplace als Senior .net Architect zijn vroeger team vervoegen na een korte tussenstop bij Emakina ... Ook Jeremy Vangrinsven komt terug als .net Developer.

José Fernandez, Managing Director DigitasLBi Belgium: «Wij zetten de transformatie en het naar een hoger niveau brengen van het agentschap verder. Hiervoor stemmen we onze teams af op de noden van de markt, met de nadruk op expertise en excellentie en het opbouwen van lange-termijnrelaties met onze klanten. Ik ben dan ook zeer blij om deze talenten in ons agentschap te mogen verwelkomen en samen met hen aan de toekomst van DigitasLBi te mogen bouwen.»