Gift.be, met 15 jaar ervaring de online geschenkenwinkel bij uitstek, biedt zijn klanten vanaf nu de mogelijkheid om geschenken nog dezelfde dag te laten leveren in België. De specialist in het bezorgen van geschenken en bloemen is hiermee de eerste Belgische webshop die particulieren en bedrijven de kans geeft om op de meest onverwachte gelegenheid met een geschenk te reageren.

Meer en meer Belgen kopen bloemen, geschenken en geschenkmanden online. Meer en meer Belgen kopen bloemen, geschenken en geschenkmanden online. Klanten verwachten hierbij een steeds betere dienstverlening en een snelle en goedkope levering van het cadeau zijn hierin belangrijke elementen. Om aan die wensen van de klant tegemoet te komen, werkt Gift.be voortdurend aan oplossingen die hen toelaten om geschenken in zo kort mogelijke tijdspannes en zo goedkoop mogelijk te leveren.

Same Day Delevery

Alle bestellingen die vóór 9.30u ’s morgens op www.gift.be worden geplaatst, kunnen nog dezelfde dag worden afgeleverd bij de ontvanger aan huis of op het werk. Dat geeft de klanten de mogelijkheid om bijvoorbeeld nog op het laatste moment een jarige te verrassen met lekkere chocolade, om een kersverse mama en papa heel snel met een fles champagne te feliciteren of om nog net op tijd een boeket bloemen te bezorgen voor een huwelijk. Deze leveringsdienst is voor slechts € 7,50 beschikbaar voor alle geschenken en boeketten in de online geschenkenwinkel, en dit van maandag tot vrijdag in heel België. Verkiest de geschenkenwinkel, en dit van maandag tot vrijdag in heel België. Verkiest de klant een levering op zaterdag? Dat kan. Zonder meerkost. Zijn bestelling moet dan wel op vrijdag vóór 10u geplaatst zijn.

Gratis levering voor bestellingen vanaf 50€

Gift.be wil zijn klanten niet alleen een snelle levering aanbieden, maar probeert ook de kost voor die levering te drukken. Daarom biedt Gift.be al zijn klanten – ook de klanten die van Same Day Delivery gebruik maken – gratis levering op 1 adres aan voor bestellingen vanaf € 50.